Prodej pozemku pro bydlení, Vyšší Brod, 1000 m2

Vyšší Brod

Cena na vyžádání

Informace v RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaVyšší Brod
IDN00020
Plocha nemovitosti1000 m2

Origo partneři v Vyšším Brodě

Popis

Prodej stavebních pozemků ve Vyšším Brodě – oáza klidu uprostřed přírody s výhledem na Šumavské vrchy

Nabízíme k prodeji krásné stavební pozemky ve Vyšším Brodě, zasazené do malebné šumavské krajiny. Pozemky leží v tichém údolí obklopeném hustými lesy a zvlněnými kopci, s krásným výhledem na okolní přírodu a řeku Vltavu, která protéká v blízkosti. V docházkové vzdálenosti se nachází železniční stanice, což zajišťuje skvělou dostupnost i pro milovníky víkendových výletů.

Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají únik od ruchu velkoměsta a touží po bydlení uprostřed přírody. Oblast nabízí široké možnosti pro aktivní odpočinek, jako je pěší turistika, cyklistika, rybaření, nebo dokonce vodácké sporty na nedaleké řece. Vyšší Brod je také známý svým historickým centrem a kulturním zázemím, včetně kláštera a dalších památek.

Parcely jsou připravené k výstavbě a nabízí ideální podmínky pro výstavbu rekreačních domů. Město Vyšší Brod disponuje veškerou občanskou vybaveností včetně obchodů, restaurací, a základní infrastruktury, což zajišťuje pohodlný život na venkově bez kompromisů.

Pokud hledáte harmonické místo k životu nebo rekreaci, kde se budete moci každé ráno probouzet s výhledem na šumavskou přírodu, jsou tyto pozemky tou správnou volbou. Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Vyšším Brodě.