Prodej bytu 3+1, Scalea, Itálie, 70 m2 (ID: 1481957)

Scalea, Itálie

2 251 255 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaScalea, Itálie
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná70 m2
VlastnictvíOsobní
Terasa

Origo partneři

Popis

Exkluzivní nabídka! Nádherný apartmán 3+1 s velkou terasou, výhledem na moře a západ slunce ve Scalee, Kalábrie, Itálie

Představujeme vám jedinečnou příležitost vlastnit úchvatný apartmán o dispozici 3+1 ve městě Scalea, Kalábrie. Tento apartmán je ve skvělém stavu a nachází se v klidné lokalitě s dechberoucím výhledem na moře. Co vám tento apartmán nabízí:
- Velká terasa s panoramatickým výhledem na moře a západ slunce. Ideální místo pro relaxaci po dlouhém dni a nezapomenutelné chvíle s rodinou nebo přáteli.
- Kompletně zařízený. Apartmán je prodáván s veškerým nábytkem, stačí si jen přinést osobní věci a můžete ihned bydlet.
- Prostorný obývací pokoj s dostatkem světla, propojený s terasou a nádherným výhledem na moře.
- Manželská ložnice s přímým přístupem na terasu a výhledem na moře.
- Druhá ložnice je s výhledem na moře a do zeleně, ideální pro hosty či jako dětský pokoj.
- Prostorná kuchyně s moderním vybavením a výhledem do zahrady plné zeleně.

Okolí: Krásně udržovaný park s možností procházek, výhledy na město Scalea a přístupem k několika soukromým plážím.
Tichá a klidná lokalita, obklopená zelení a květinami, která poskytuje dostatek soukromí a pohodlí.
Tento apartmán nabízí jedinečnou kombinaci luxusu, klidu a krásné přírody. Je to ideální investice pro ty, kteří hledají dokonalé útočiště v nádherné Kalábrii, ať už pro trvalé bydlení nebo jako prázdninový dům. Nečekejte dlouho!Nemovitosti v této oblasti jsou velmi žádané a tato exkluzivní nabídka nebude trvat věčně. Zajistěte si svůj vysněný apartmán u moře ještě dnes!

Také nás můžete sledovat na Instagramu: italsky_domov, kde pravidelně sdílíme nové nemovitosti, video prohlídky a tipy na ideální domov u moře.

Scalea je město v provincii Cosenza v regionu Kalábrii v jihozápadní Itálii a taky je jedním z nejznámějších a nejnavštěvovanějších míst jižní Itálie – Kalábrie. Nachází se zhruba 2h cesty jižně od Neapole. Pohodlný spoj letadlem do Neapole nebo Bari. Z letiště je bezproblémový spoj vlakem nebo autobusem primo do města Scalea.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1.