Prodej bytu 4+kk, Praha - Pitkovice, Žampiónová, 152 m2

Žampiónová, Praha, Pitkovice

18 150 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 86 498 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŽampiónová, Praha, Pitkovice
ID00819
StavbaDřevěná
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná134 m2
Patro1. z 3
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha152 m2
Plocha zahrady105 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti52 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné
KomunikaceDlážděná
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Lodžie
Terasa
Výtah
Parkování
Nízkoenergetický

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Tato moderní vila o třech bytových jednotkách se nachází v žádané lokalitě Pitkovic na jihovýchodním okraji Prahy. Pitkovice jsou vyhledávané pro svou kombinaci bydlení v zeleni a výbornou dostupností do centra Prahy. Oblast je skvěle napojena na pražskou integrovanou dopravu, s rychlým přístupem na dálnici D1 a Pražský okruh. Lokalita je tvořena vilami a rodinnými domy, což přispívá ke komornímu rázu prostředí. K tomu je velkým přínosem i bohatá vybavenost: školy, služby, k nákupům slouží OC Spektrum Průhonice , relaxační komplex Aquapalace Praha, SPA a fitness. Okolí nabízí také krásné procházky a to zejména přírodní park Botič – Milíčov, jehož součástí je také údolí Pitkovického potoka. Dále kulturní památka Průhonický park a přírodní památka Obora Uhříněves.

Prostorný mezonetový byt s terasou a lodžií, nabízí ideální kombinaci komfortu a moderních technologií. V přízemí se nachází vstup do bytu, který začíná uzavřeným zádveřím s místem pro šatní skříň. Po pravé straně je místnost s toaletou. Dále pokračuje vstup posuvnými dveřmi do prostorného obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou. Tato místnost je srdcem domu a nabízí krásně prosvětlený prostor s výstupem na zahradu s terasou, ideální pro grilování a venkovní relaxaci. Součástí venkovní plochy je také zahradní domek. Vedle kuchyně je pod schodištěm elegantně schovaná komora. Schodištěm se projde do druhého podlaží, kde se z hlavní chodby vchází do tří pokojů, šatny a koupelny s technickou místností. Z jednoho pokoje je přímý výstup ven do lodžie. Další z pokojů je řešený jako luxusní vícepodlažní prostor vhodný pro hlavní ložnici. Ze spodní úrovně s odpočinkovou a šatní částí vede samostatné schodiště do podkrovní části s místem pro spánek a velkou koupelnou. Na stavbu domu byly použity materiály a technologie nejvyšší kvality. Celý objekt je panelová masivní dřevostavba s dřevo-betonovými stropy. Okna jsou plastová, izolační s trojskly a střešní okna jsou s elektrickým ovládáním. Součástí oken jsou také předokenní žaluzie. Byt má podlahové vytápění a zároveň je možné podlahou místnosti vychladit. Součástí bytu je také klimatizace a větrání řízené s rekuperací. Třída energetické náročnosti pro tento objekt je mimořádně úsporná-A.

https://jmp.sh/bdgZzEsi

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 10.