Prodej rodinného domu, Karnobat, Bulharsko, 800 m2

Karnobat, Bulharsko

1 138 275 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaKarnobat, Bulharsko
IDF14649
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti800 m2

Origo partneři

Popis

Nabízíme vám rodinný dům o celkové ploše 50 m², který se nachází v malebné vesnici Čerkovo, v blízkosti města Karnobat, jen 46 km od pláže a moře. Dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení na venkově, obklopené krásnou přírodou a příjemnými sousedy.

Hlavní parametry domu:

Dispozice: 2 pokoje a koupelna s toaletou.
Velikost domu: 50 m².
Pozemek: 800m2 prostorný dvůr s ovocnými stromy (slivoně a třešeň).
Vybavení: nový interiér s kuchyňským nábytkem, nová plastová okna, sušička, pračka, myčka a klimatizace.
Inženýrské sítě: dům je napojen na centrální vodovod a kanalizaci.
Vytápění: klimatizace, možnost instalace dalších topných těles.
Výhody lokality Čerkovo:

Vesnice má celoroční obyvatele a je vybavena potravinovým obchodem a kostelem, což zajišťuje základní potřeby i v zimním období.
Vzdálenost do města Karnobat je přibližně 15 km, což umožňuje snadnou dostupnost do větších obchodů, restaurací a dalších služeb.
O regionu Karnobat: Region Karnobat je známý svou bohatou vinařskou tradicí a krásnými vinicemi, které produkují vína vysoké kvality. Jedinečná kombinace reliéfu, klimatu a půdních vlastností zajišťuje vynikající podmínky pro pěstování vinné révy. Oblast se pyšní také bohatou historií, kterou dokazují četné archeologické nálezy, včetně thráckých mohyl s červenofigurovou keramikou a obrazy boha Dionýsa.

Karnobat je známý také pro svou pevnost Markeli, která kromě ochranné funkce sloužila v minulosti jako sklad vína. Region nabízí jedinečné podmínky pro vinařskou produkci a je ideální pro ty, kdo chtějí bydlet v klidné lokalitě, ale zároveň si užít bohaté kulturní a historické dědictví oblasti.

O městě Burgas: Jen 45 minut jízdy od Čerkova se nachází město Burgas – největší město jihovýchodního Bulharska a významné centrum turismu a obchodu. Město je obklopeno přírodními rezervacemi, včetně jezer Burgasko, Atanasovsko a Mandrensko, a nabízí bohaté kulturní i sportovní vyžití. Průměrné letní teploty v Burgasu dosahují až 26,7 °C, což z něj činí ideální destinaci pro celoroční bydlení či rekreační pobyty.

Proč koupit dům v Čerkovu přes MOJE NEMOVITOST U MOŘE?
Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE se specializuje na prodej a správu nemovitostí po celém Bulharsku, včetně Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a okolí. Zajišťujeme kompletní servis od právního poradenství, pomoci při koupi, pronájmu nemovitostí až po poprodejní služby. Naši odborníci s dlouholetými zkušenostmi a působností přímo v Bulharsku vám pomohou s každým krokem investice.

Pokud hledáte svůj vysněný domov v Bulharsku, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme podrobnější informace a zajistíme osobní prohlídku!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!