Prodej rodinného domu, Kavarna, Bulharsko, 700 m2

Kavarna, Bulharsko

731 026 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaKavarna, Bulharsko
IDF14656
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti700 m2

Origo partneři

Popis

Nabízíme vám rodinný dům s pozemkem o rozloze 700 m² ve vesnici Zahari Stoyanovo v okrese Šabla. Dům má zastavěnou plochu 50 m² a je vhodný pro trvalé bydlení nebo rekreační využití. Nemovitost se nachází v klidné a dobře organizované obci s výbornou dostupností a pěkným okolím.

Hlavní parametry nemovitosti:

Celková zastavěná plocha domu: 50 m².
Pozemek: 700 m².
Dispozice: dvě prostorné místnosti a komora, navíc samostatná vedlejší stavba vhodná pro vybudování letní kuchyně.
Stav: Dům vyžaduje částečnou rekonstrukci, ale základní infrastruktura (elektřina a voda) je zavedena. Střecha je ve velmi dobrém stavu.
Pozemek: dobře udržovaný dvůr.
Poloha: Dům se nachází pouhých 20 metrů od hlavní cesty a má samostatný vstup. Celý pozemek je oplocen a poskytuje soukromí a bezpečí.
O lokalitě Zahari Stoyanovo: Vesnice Zahari Stoyanovo je klidná a dobře organizovaná. Nachází se pouhých 8 km od krásné široké pláže, což dělá z této oblasti ideální místo pro klidné bydlení nebo letní dovolenou. V obci je zajištěna základní občanská vybavenost včetně malého potravinového obchodu. Do vesnice vede nově položená asfaltová cesta, která zajišťuje výbornou dostupnost.

O městě Kavarna
Kavarna je významné přístavní město v severní části bulharského pobřeží Černého moře, s přibližně 12 000 obyvateli. Je známé jako „rockové hlavní město Bulharska“, protože každé léto hostí koncerty světově známých rockových kapel. Město má bohatou historii, sahající až do 5. – 6. století, kterou dokumentují četné archeologické nálezy.

Kavarna se může pochlubit kompletní občanskou vybaveností, včetně obchodů, restaurací, škol, školek, kaváren a nemocnic. V okolí města se nacházejí malebné pláže a skalní útesy, které nabízejí dechberoucí výhledy na Černé moře. Kavarna je také ideálním výchozím bodem k návštěvě atraktivních turistických míst, jako jsou mys Kaliakra, Tyulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla a Topola.

Proč investovat s MOJE NEMOVITOST U MOŘE?
Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE se specializuje na prodej a správu nemovitostí v Bulharsku, především v atraktivních přímořských lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Nabízíme kompletní servis od A do Z, včetně právního poradenství, asistence při koupi, pronájmu a správě nemovitostí, a poprodejních služeb.

S námi máte jistotu, že se o veškeré formality spojené s koupí vaší nemovitosti postaráme, a budete mít podporu během celého investičního procesu. Naše spolupráce nekončí koupí, ale pokračuje dlouhodobým vztahem založeným na důvěře a spokojenosti našich klientů.

Proč koupit nemovitost v oblasti Kavarna?
Kavarna a její okolí jsou vyhledávanou destinací pro klidné bydlení i rekreační pobyty. Oblast se pyšní krásnými plážemi, romantickými skalními útesy a čistými přírodními prameny, které jsou ideální pro zdravý životní styl a relaxaci. Díky vysoké poptávce po nemovitostech v této oblasti je investice do realit v Kavarně velmi výhodná... (více na našem webu)

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.