Prodej rodinného domu, Vidno, Bulharsko, 1500 m2

Vidno, Bulharsko

579 256 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaVidno, Bulharsko
IDF14655
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti1500 m2
Garáž

Origo partneři

Popis

Nabízíme ke koupi rodinný dům k rekonstrukci ve vesnici Vidno v okrese Kavarna. Pouze 25km od pláže a moře! Dům má zastavěnou plochu 75 m² a nachází se na prostorném pozemku o velikosti 1500 m². Dům je ideální volbou pro ty, kteří si chtějí přizpůsobit bydlení dle svých představ nebo hledají investiční příležitost.

Hlavní parametry nemovitosti:

Celková zastavěná plocha domu: 75 m².
Pozemek: 1500 m².
Dispozice: čtyři samostatné pokoje, kuchyň, koupelna s toaletou.
Stav: Dům je napojen na elektřinu a vodu, střecha je částečně zrekonstruovaná a nezatéká. V jedné místnosti je nutné opravit omítku na stropě.
Pozemek: dobře udržovaný dvůr s ovocnými stromy.
Garáž: součástí nemovitosti je garáž, ideální pro parkování nebo uskladnění nářadí.
Poloha: Dům se nachází na klidném místě v obci Vidno, pouhých 25 km od města Kavarna a jeho pláží.
O lokalitě Vidno: Vesnice Vidno se nachází v tiché a malebné oblasti, která je ideální pro ty, kteří hledají klidné a přírodní prostředí pro život nebo rekreaci. V obci je malý obchod s potravinami, větší supermarkety se nacházejí v okolních městech. Lokalita je oblíbená díky své blízkosti k hlavním dopravním tepnám a příjemnému klimatu.

Vzdálenosti:

25 km od města Kavarna a jeho krásných pláží.
V blízkosti jsou dostupné velké obchodní řetězce a další služby.
O městě Kavarna
Kavarna je významné přístavní město v severní části bulharského pobřeží Černého moře. Město s přibližně 12 000 obyvateli je známé pro své kulturní akce a rockové festivaly, které každoročně přitahují fanoušky z celého světa. Kavarna se pyšní bohatou historií sahající až do 5. – 6. století našeho letopočtu a nabízí řadu historických památek a krásných přírodních scenérií.

V okolí města se nacházejí čisté pláže, romantické skalní útesy a malebná příroda, která vybízí k turistice a relaxaci. Město je dobře vybavené – najdete zde obchody, restaurace, školy, školky, kavárny a nemocnice. V okolí jsou atraktivní turistické destinace, jako například mys Kaliakra, Tyulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla a Topola.

Proč investovat s MOJE NEMOVITOST U MOŘE?
Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE se specializuje na prodej a správu nemovitostí v atraktivních přímořských lokalitách v Bulharsku, jako jsou Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Poskytujeme kompletní servis od A do Z, včetně právního poradenství, pomoci při koupi, pronájmu a správě nemovitostí. Naše poprodejní služby vám zajistí, že se o vaši nemovitost vždy dobře postaráme.

Naší prioritou je spokojenost našich klientů. Pomůžeme vám vybrat ideální nemovitost, zajistíme všechny potřebné formality a postaráme se o její správu. S námi máte jistotu, že budete mít dlouhodobého partnera, který vám bude stát po boku v každé situaci.

Proč koupit nemovitost v oblasti Kavarna?
Kavarna a její okolí jsou vyhledávanou destinací pro klidné bydlení i rekreační pobyty. Region nabízí krásné pláže, přírodní scenérie a čisté prostř... (více na našem webu)

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.