Prodej rodinného domu, Havířov - Šumbark, Dr. Janského, 346 m2

Dr. Janského, Havířov, Šumbark

8 490 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 40 461 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDr. Janského, Havířov, Šumbark
IDIETB837677
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná346 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy166 m2
Plocha nemovitosti908 m2
Plocha zahrady742 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah

Origo partneři v Havířově

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji prostorný dvougenerační rodinný dům s rozlehlým pozemkem, který poskytuje soukromí v klidné části města Havířova na ulici Dr. Jánského.
Dům se nachází ve čtvrti obklopené rodinnými domy, což zaručuje klidné a bezpečné prostředí pro bydlení a investiční záměry.
Dům lze využívat především také investičně, kde oddělená část domu tvoří samostatné 2+1 s terasou, proto se nabízí možnost nájmu.
Dispozice domu tvoří:
Suterén (1.PP) – zahrnuje garáž, technické místnosti a skladovací prostory, což nabízí celkovou užitnou plochu 117 m2. Tento prostor je ideální pro vytvoření dílny, skladu nebo hobby místnosti.
Přízemí (1.NP) – nabízí samostatný byt 2+1 s přímým vstupem na terasu, s celkovou užitnou plochou cca 60 m2. Tento prostor může sloužit jako samostatná jednotka pro pronájem, což poskytuje možnost výnosu z nájmu. Součástí přízemí je prostorné zádveří (7,45 m2), které plynule přechází do chodby (2,64 m2) přes kterou se dostaneme do obývacího pokoje s kuchyňským koutem s výstupem na terasu (13,4 m2). Celková užitná plocha přízemí 124 m2.
První patro (2.NP) – Sestává ze čtyř samostatných pokojů, dvou koupelen s toaletami, šatna a další terasa. Celková užitná plocha patra činí 131 m2, což nabízí dostatek prostoru pro velkou rodinu nebo pro vytvoření další samostatné bytové jednotky. Dům procházel postupnými rekonstrukcemi, zateplení, výměnou oken, údržbou střechy.
Dům je obklopen krásnou zahradou, která nabízí dostatek prostoru pro relaxaci a aktivní odpočinek. Na pozemku se nachází vzrostlé stromy a keře, které poskytují přírodní stín a soukromí. Rovněž je zde prostor pro vybudování bazénu, nebo zahradního altánu. Zahrada je ideální pro rodiny s dětmi i pro pořádání společenských akcí.
Nemovitost se nachází v klidné části Havířova, která je ideální pro rodinné bydlení. V blízkosti jsou dostupné veškeré občanské služby, včetně škol, školek, obchodů a sportovních zařízení. Dopravní dostupnost je výborná, nedaleko se nachází zastávky městské hromadné dopravy i rychlé spojení na hlavní silnice směrem do Ostravy a okolních měst.
Dům nabízí jedinečnou možnost investice díky samostatným bytovým jednotkám, které mohou být pronajímány jednotlivě. Může sloužit také jako dvougenerační dům pro větší rodinu nebo pro podnikání (např. kanceláře, ubytování)

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Havířově.