Prodej rodinného domu, Šluknov, Karlova, 354 m2

Karlova, Šluknov

2 630 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 12 534 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKarlova, Šluknov
ID919258
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti354 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Šluknově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Dvoupodlažní dům v samotném centru Šluknova nabízí potenciál rodinného bydlení, případně v kombinaci s podnikáním nebo s pronájmem části domu jako samostatné bytové jednotky a/nebo kanceláře. Rekonstrukce nabízí několik variant řešení, včetně propojení všech částí, kdy získáte rodinný dům o dispozici 7+1 (8+kk) a vnitřní podlahové ploše 223 m² se zahradou a garáží až pro dva vozy.

Dům se nachází v jednosměrné boční ulici a disponuje dvorkem (60 m²) s navazující zahradou (112 m²), které jsou přístupné pouze z domu a poskytují absolutní soukromí.

Součástí přízemí je garáž (44 m²) s pohodlným vjezdem z ulice a přímým propojením na dvůr i do domu, kde se v této části nachází kancelář, samostatná toaleta, úložné prostory a schodiště do patra, kde navazují obytné místnosti: obývací pokoj, kuchyně s jídelnou a ložnice s lodžií (8 m²). Dále také koupelna a další samostatná toaleta.

V druhé části domu, s vlastním přístupem přes dům ze dvora, najdeme v přízemí kuchyňský kout, pokoj s jídelnou a koupelnu s vanou a toaletou. Schodištěm pokračuje tento samostatný byt do patra, kde je ložnice a další (např. dětský) pokoj.

Šluknov je nejsevernějším městem České republiky. Je zde nádherný renesanční zámek, bohatý kulturní život a volnočasové vyžití. Zámecký park je od nabízeného domu vzdálen pouhých 200 metrů, stejně tak školy, školky, supermarkety, aj. vše co by kamenem dohodil.

Širší okolí Českosaského Švýcarska je rájem nejen pro milovníky přírody a výhodou je i blízkost německých hranic, ať už budete cestovat za prací, zážitky nebo třeba jen nakupováním.

Byt je momentálně tržně pronajatý spolehlivým a pravidelně platícím nájemcům, kteří mají zájem v nájmu dále pokračovat, budeli zájem oboustranný (nájemní smlouva do 12/2024).

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Šluknově.