Prodej bytu 3+1, Brno, Renneská třída

Renneská třída, Brno

7 600 000 Kč
/za nemovitost
cena včetně provize RK
Hypotéka od 36 219 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydlení6546
AdresaRenneská třída, Brno
ID090
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme prodej bytu OV 3+1 v cihlovém domě na Renneské třídě v Brně, Štýřicích. Bytová jednotka je situována v 1. nadzemním podlaží o výměře 72,60 m2 bez balkonu, sklepní kóje je umístěna ve sklepních prostorách v domě. Byt je prostorný, udržovaný, v původním stavu, pouze koupelna a kuchyň po rekonstrukci v r. 2003. Kuchyně je orientována na sever, obývací pokoj na sever a západ s výhledem do parčíku, obě ložnice do vnitrobloku na jihozápad. Koupelna s umyvadlem, vanou se zástěnou a otopným žebříkem má místo na pračku. Topení je ústřední, v domě je vlastní výměník. Parkování je ve dvoře, který slouží všem vlastníkům domu. Kuchyňská linka po dvou stranách kuchyně má plynový sporákem a přípravu na elektrickou varnou desku. Dům je po revitalizaci (zateplení, plastová okna, rozvody elektřiny, vody a odpady, nová střecha v r. 2005). Dvě nebytové jednotky v domě se pronajímají. Měsíční úhrada včetně služeb na 2 osoby je 6.546,- Kč (z toho fond oprav 1.452,- Kč) + elektřina a plyn (1.250,- Kč).
Byt se nachází v blízkosti tramvajové zastávky, 5 min od centra Brna, v klidném místě u parčíku, v okolí se nachází supermarket, restaurace, lékárna, venkovní posilovna, dětské hřiště, základní škola, mateřská škola a gymnázium. Doporučujeme pro bydlení rodiny s dětmi.
Nabídková cena je 7.600.000,- Kč včetně provize. Cena je k jednání.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Brně.