Prodej bytu 3+1, Brno, Prušánecká

Prušánecká, Brno

7 999 000 Kč
/za nemovitost
vč. všeho, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 38 121 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydlení5500
AdresaPrušánecká, Brno
ID00059
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Lodžie

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme k prodeji přímo od majitele (=neplatíte žádnou provizi!) tento krásný byt, po kompletní rekonstrukci!

Hledáte prostorný byt pro sebe, ve velmi klidné části Brna, kousek od obchodů, restaurací, doktorů, školy, školky, několika hřišť?
Nebo chcete investovat a byt pohodlně pronajmout?

Kompletně zrekonstruovaný, bezbariérový byt o dispozici 3+1 s podlahovou plochou 77,76 m2 na ulici Prušánecká. Tento byt se nachází v 2.NP revitalizovaného panelového domu s dvěma výtahy, jeden nákladní a druhý osobní. Kromě bytu samotného je Vám k dispozici sklepní kóje a kočárkárna na patře, která v současnosti je minimálně využívána.

V roce 2022 byt prošel kompletní rekonstrukcí rozvodů elektřiny, vody, odpadů, podlah, dveří včetně zvýšení zárubní, přetěsnění oken, zaizolování stropu SDK podhledem, nové zděné jádro, vestavné skříně na míru a kuchyňská linka s nadstandardními spotřebiči značky Bosch a Siemens.

Svým novým majitelům nabízí dva neprůchozí pokoje, prostornou chodbu s vestavěnými skříněmi, velký prosluněný obývací pokoj se vstupem na zasklenou lodžii o ploše 4,77m2, kuchyň s na míru dělanou kuchyňskou linkou a spotřebiči, samostatné WC a koupelnu s vanou.
Byt se prodává částečně zařízený, včetně na míru udělaných vestavěných skříní a kuchyňské linky.

SVJ je bez dluhů a řádně hospodaří.

Tento jedinečný byt nabízíme za 7.999.000 Kč. Pokud Vás tento byt zaujal, ozvěte se mi.
Mám pro Vás k dispozici virtuální prohlídku, díky které si můžete byt prohlédnout z pohodlí domova a následně se na byt zajdeme společně podívat osobně.

Na brzkou shledanou!


V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího podle vlastních kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu jsou pouze informativního charakteru a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani veřejným příslibem dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Brně.