Prodej rodinného domu, Těchlovice, 164 m2

Těchlovice

6 190 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně právního servisu a provize RK
Hypotéka od 29 500 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTěchlovice
ID1182
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná164 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy129 m2
Podlahová plocha164 m2
Plocha nemovitosti2238 m2
Plocha zahrady2109 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadSeptik
TopeníLokální elektrické
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaVodovod
Topné tělesoRadiátory, Krbová kamna
Zdroj topeníElektrokotel
Zdroj teplé vodyElektrokotel
Garáž
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Těchlovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům 164m2 v malebné obci Těchlovice - Babětín, okr. Děčín. K domu náleží prostorná dvojgaráž o velikosti 43 m a rozsáhlý pozemek o výměře 2109 m, ideální pro zahradu, chov zvířat nebo další využití. Za garáží je i malý sklep.
V přízemí domu se nachází prostorný obývací prostor s krbovými kamny a kuchyně s jídelnou, dále hlavní velká koupelna s toaletou. V horním patře jsou situovány tři ložnice a další samostatná toaleta. Odpady jsou svedeny do septiku, voda je obecní. Vytápění elektrickým kotlem, který má akumulační nádrž a nahřívaný je jen na nízký tarif, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler.
Před domem se nachází malé zahradní jezírko, které přispívá k příjemné atmosféře zahrady. Na pozemku najdete ovocné stromy, bylinky a chlév pro ovce, které chovali předchozí majitelé.
Rekonstrukce domu byla dokončena v roce 2007, včetně zateplení a výměny elektroinstalace za měděné rozvody. Dům je vybaven kvalitními dřevěnými okny, které dodávají interiéru přírodní atmosféru a krytinou z plastové šindele.
Dům se nachází pod romantickou zříceninou hradu Vrabinec a je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti přírody, avšak s dobrou dostupností do města. S financováním Vám rádi pomůžeme. Pro více informací či sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Těchlovicích (okr. Děčín).