Prodej bytu 3+1, Blansko, Čelakovského

Čelakovského, Blansko

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaČelakovského, Blansko
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Blansku

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji byt v cihlovém domě v centru obce Blansko. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v prvním nadzemním patře z celkových tří. Objekt je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti všech důležitých městských služeb a s výbornou dopravní dostupností, včetně vlakového spojení, MHD a autobusů. Byt o užitné ploše 76 m² disponuje jednopodlažním uspořádáním, ačkoli je před rekonstrukcí, nabízí jedinečnou možnost realizovat své vlastní představy o bydlení.

K bytu náleží dva sklepy o celkové ploše 17 m², které poskytují dodatečný úložný prostor. Praktickou výhodou je rovněž možnost parkování, jelikož k bytu je zahrnuta garáž na oploceném pozemku. Díky atraktivní lokalitě si můžete vychutnat veškeré výhody městského života, přičemž budete mít vše na dosah ruky.

Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě. Pro více informací o této nemovitosti nebo sjednání prohlídky nás prosím kontaktujte nebo vyplňte níže uvedený formulář, rádi Vám pomůžeme.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Blansku.