Prodej rodinného domu, Český Brod, Pod Malým vrchem, 135 m2

Pod Malým vrchem, Český Brod

11 998 000 Kč
/za nemovitost
cena je kompletní
Hypotéka od 57 179 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPod Malým vrchem, Český Brod
ID26866
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná135 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuRohový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy101 m2
Podlahová plocha135 m2
Plocha nemovitosti245 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti161 kWh/m2 za rok
TopeníLokální elektrické
Terasa
Parkování

Origo partneři v Českém Brodu

Popis

Hledáte moderní a prostorné bydlení? Chcete žít pohodlně a v blízkosti Prahy? Tak právě pro vás tady máme rodinný dům v klidné části Českého Brodu.

Reality 11 Vám zprostředkuje prodej novostavby rodinného domu o dispozici 5+1, s užitnou plochou 135 m², který stojí na rohovém pozemku o výměře 245 m².

Zděný dům z roku 2017, byl postaven tak, aby splňoval veškerý komfort Vašeho bydlení. Nemovitost má dvě koupelny, prostornou technickou místnost s elektrickým kotlem napojeného na akumulační nádrž, včetně sytému úpravy pitné vody, pracovnu ( případně pokoj pro hosty), kuchyň na zakázku, 3 ložnice a v neposlední řadě obývací pokoj s výhledem na zahradu.

Nemovitost je napojena na obecní vodovod a kanalizaci.

Vytápění domu zajištuje elektrický kotel.

V Českém Brodě je plná občanská vybavenost, naleznete zde kromě širokého spektra obchodů a služeb též několik škol (MŠ, ZŠ , SŠ a Gymnázium), jen kousek od domu je In-line / cyklostezka podél Kounického potoka, výcvikový areál Dux pro Vaše psí mazlíčky. Vlakové nádražím, které je vzdálené 1 km od domu.

Doba jízdy vlakem je od 22min (spěšný vlak) do 37min (osobní), vlaky jezdí ve špičce po 15 minutách (mimo špičku a o víkendech co 30 minut).

Autem dorazíte za 25 min na Černý Most.

Možnost financování dle Vašich potřeb. V případě prohlídky, či dalších dotazů, mě neváhejte kontaktovat. Ev. číslo: 26866.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Českém Brodu.