Prodej rodinného domu, Zlín, Borovicová, 938 m2

Borovicová, Zlín - Velíková

9 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 45 274 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBorovicová, Zlín - Velíková
ID24058
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti938 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Garáž

Origo partneři v Zlíně

Popis

Realitka Green ® vám zprostředkuje prodej samostatně stojícího rodinného domu v žádané lokalitě Velíková, obec Zlín. Velíková je vesnice, část okresního města Zlín, asi 9 km na severovýchod od Zlína. Je zde evidováno 206 adres. Trvale zde žije 645 obyvatel. Dům se nachází ve velmi klidné lokalitě na pokraji obce, v blízkosti lesa. Nemovitost lze využít jak k bydlení, tak i k rekreaci. Dům lze přebudovat i na dvě bytové jednotky.

Celková plocha je 938 m2, z toho je 140 m2 zastavěná plocha a nádvoří a 798 m2 je zahrada. Pozemek je oplocen. Vstupní brána je připravena na elektrický pojezd. Příjezd k domu je po zámkové dlažbě, která je také pod přístřeškem a částečně za domem.

Dispozičně: 1. podlaží – vstupní chodba s krbem a udírnou, vstup do sklepa, koupelna s rohovou vanou společná s wc, prostorná kuchyň s jídelním koutem - včetně spotřebičů, velký slunný obývací pokoj situovan na jižní stranu a se vstupem na prostornou terasu, 1 pokoj, dále pak schodiště do patra. Ve 2. podlaží – chodba, koupelna s vanou společná s wc, 3× pokoj, 1 balkon.

Kolaudace přístavby proběhla v roce 2003. Zdivo smíšené - cihla, tvárnice, Ytong (vše zdokumentováno). Dům je podsklepený a napojen na veškeré inženýrské sítě + vlastní studna. Střecha - taška pálená, okna plastová, v předsíni dřevěná dvojitá, podlahy plovoucí a dlažba.

Součástí je také garáž pro dvě auta, která je napojena na vodu i elektřinu. Je zde možnost parkování i v přístřešku domu.

Vytápění a ohřev vody přes plynový kotel, s možností napojení kotle na tuhá paliva.

Nemovitosti se nachází v žádané lokalitě v blízkosti MHD. Přístupová cesta obecní asfaltová.

K dispozici ihned. V případě zájmu zajistíme výhodné financování.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zlíně.