Pronájem bytu 3+kk, Ostrava - Hrabůvka, Provaznická, 54 m2

Provaznická, Hrabůvka - Ostrava-Jih

16 900 Kč
/za měsíc
vratná jistota, náklady na bydlení 5519 Kč, poplatek za podnájem
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaProvaznická, Hrabůvka - Ostrava-Jih
IDN5523
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná54 m2
Patro2. z 4
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha54 m2
Elektřina230V
TopeníÚstřední dálkové
Sklep
Výtah

Origo partneři v Ostravě

Popis

Hledáte dlouhodobý podnájem, kde vám k přestěhování stačí pouze sbalený kufr? Nabídka tohoto bydlení se vám bude zaručeně líbit.

Ve velmi žádané lokalitě Ostrava-jih nabízíme zrekonstruovaný a velmi útulný byt o dispozici 3kk na ulici Provaznická. Byt o celkové výměře 54 m2 se nachází ve druhém nadzemním podlaží cihlového domu. K bytu náleží také sklep.

Nabízí se plně vybavený. Z dlouhé chodby s úložnými prostory vcházíme do koupelny a kuchyně, která disponuje vestavěnými spotřebiči - elektrická trouba s digestoří, mikrovlnná trouba, myčka, sklokeramická deska, také volně stojící lednice. Stůl a čtyři židle.

Průchozí pokoj je také plně vybaven kvalitní sedačkou, konferenčním stolkem, stolkem pod televizí s televizí. Různými rámečky pro doplnění fotek a doplňky, které jsou laděny do přímořského stylu

V posledním z pokojů je prostorná manželská postel s matracemi, lamelovými rošty, peřinami a polštáři. Výhodou je velká vestavěná skříň.

Toaleta a koupelna se sprchovým koutem je spojená dohromady, najdeme zde také pračku.

K procházkám se nabízí zeleň Hrabovjanka a Halda, která nabízí výhled na Ostravské moře a Beskydy nebo Lesopark Bělský les. V okolí domu najdeme restaurace U Edisona Bowling park Restaurace nebo Kozlovnu U Ježka.

V blízkosti je také Penny market a Lidl. Do pěti minut chůze dojdete na tramvajovou nebo autobusovou zastávku Hrabůvka-Jih, Hrabůvka kostel nebo Poliklinika . Do centra města se dostanete městskou hromadnou dopravou do 15 minut.
Najdeme zde veškerou občanskou vybavenost, lékaře, školy a školky a také obchody.
Byt je volný ihned k nastěhování. Domácí mazlíčci po domluvě s majiteli.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!