Prodej pozemku pro bydlení, Dobřichovice, 908 m2

Dobřichovice

9 470 000 Kč
/za nemovitost
Včetně právního servisu a provize
Hypotéka od 45 131 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaDobřichovice
ID13722
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti908 m2
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaVodovod
Převod do OV

Origo partneři v Dobřichovicích

Popis

Výjimečná nabídka prodeje rovného stavebního pozemku v atraktivní lokalitě Dobřichovic. Má rozlohu 908 m2 a veškeré inženýrské sítě. Nachází se v nově vznikající moderní čtvrti, která nabízí klidné prostředí pro rodiny s dětmi a zároveň výbornou dostupnost veškerých služeb. To vše na rohu ulic Březová a Topolová, pouhých 15 minut autem od Prahy.

Jedná se o jednu z posledních volných parcel v této lokalitě. Město se dynamicky rozvíjí, avšak již nebude rozšiřovat zastavitelné území. V sousedství se plánuje 100 m dlouhý park, ideální pro rodiny s dětmi. Velká mateřská školka a stylově zrekonstruovaná základní škola jsou v docházkové vzdálenosti do 10 minut.

Dobřichovice jsou známé pro svou malebnou přírodu, z jedné strany obklopené Brdskými lesy, z druhé strany Českým krasem. Nabízejí skvělé možnosti pro sport i relaxaci. Ať už se vydáte na cyklostezky z Prahy do Berouna, do turistických tras na Karlštejn a Velkou Ameriku, nebo do nové moderní gymnastické haly s rozlehlým dětským koutkem a skvělou kavárnou, vzdálené jen 3 minuty chůze od pozemku. Je zde mnoho sportovních klubů, například volejbal na vysoké úrovni, fotbal, florbal, sokol, tenis, badminton a třeba pravidelně organizovaný půlmaraton.

Přímo v Dobřichovicích je i široká škála obchodů, dobrých kaváren a veškerých služeb, jako praktičtí lékaři a další specialisté. Obec je také velmi aktivní díky spoustě sportovních klubů a kulturních akcí – koncerty, výstavy, vinařské slavnosti, sjezd veteránů, letní divadelní slavnosti na zámku, farmářské trhy u řeky pod zámkem, jarmarky a mnoho dalšího.

Navíc oceníte výborné spojení do Prahy – vlakem dojedete na Smíchov za pouhých 20 minut. Doporučuji místo navštívit jak o víkendu, tak i v pracovním dni, ideálně kolem oběda, kdy to v centru Dobřichovic krásně žije. Příjemné je například posezení u splavu s výhledem na místní zámek.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost postavit si dům snů v jedné z nejžádanějších lokalit!

Pro bližší informace jsem Vám k dispozici.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dobřichovicích.