Prodej rodinného domu, Třtice, 58 m2

Třtice

2 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 10 961 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTřtice
ID10080
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná60 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy29 m2
Podlahová plocha58 m2
Plocha nemovitosti74 m2
Plocha zahrady45 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaVodovod
Převod do OV

Origo partneři v Třticích

Popis

Prodáváme řadový rodinný dům v klidné a malebné části obce Třtice, ideální pro ty, kteří hledají únik z ruchu města a touží po klidu a pohodě blízko přírody. Tento sice menší, ale útulný dům se nachází jen kousek od místního rybníku, což z něj činí fajn místo pro relaxaci a odpočinek na čerstvém vzduchu.

Dům nabízí praktickou dispozici zahrnující kuchyň s kuchyňskou linkou, obývací pokoj vhodný pro rodinná setkání nebo relaxaci po dlouhém dni s pohledem na oheň v krbových kamnech. Teplo z krbu je rozvedeno po celém domě. Z obýváku se po dřevěných schodech dostanete do prvního patra, kde jsou 3 menší pokoje. Schody by si zasloužili trochu prostorového vylepšení. Celková plocha domu činí 58 m2, což je ideální pro startovací bydlení pro mladý pár nebo jako víkendová rekreační nemovitost. Dům je připojen na vodovod a kanalizaci.

Nemovitost je určena k celkové rekonstrukci. Skvělou zprávou je, že střecha a základ domu (jsou v pořádku, což znamená, že se můžete soustředit na doladění interiérů podle svých představ a vkusu. Ať už sníte o moderním interiéru nebo tradičním venkovském stylu, tato nemovitost vám nabízí skvělou příležitost k vytvoření domova, který bude přesně odpovídat vašim představám.

K domu patří také menší zahrada, která je ideální pro ty, kteří chtějí mít menší, snadno udržovatelný prostor pro venkovní posezení nebo pěstování květin a bylinek.

Za zmínku určitě stojí možnost zakoupit tento dům s navazujícím sousedním pozemkem, kde se nachází stodola a původní rodinným dům.

Cena této nemovitosti činí velmi atraktivních 2 300 000 Kč, což z ní činí skvělou investici do budoucnosti, ať už hledáte své první vlastní bydlení anebo místo pro odpočinek a rekreaci.

Pokud vás tato nabídka zaujala a chtěli byste se dozvědět více, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme další informace a domluvíme prohlídku, abyste si mohli prohlédnout dům osobně. Těšíme se na vaši reakci a budeme rádi, pokud vám budeme moci pomoci .

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Třticích.