Prodej zemědělské usedlosti, Třtice, 100 m2

Třtice

1 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 7 149 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTřtice
ID10088
StavbaCihlová
Stav objektuŠpatný
Plocha užitná100 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy121 m2
Plocha nemovitosti357 m2
Plocha zahrady236 m2
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaVodovod
Převod do OV

Origo partneři v Třticích

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům s přilehlou stodolou, které se nachází na krásném a klidném místě uprostřed vesnice. Nemovitost je situována v uzavřeném dvoře, což zajišťuje soukromí a bezpečí. Dům i stodola jsou určeny k celkové rekonstrukci či částečné demolici, což dává novému majiteli možnost přizpůsobit si celý objekt podle svých představ.

Klíčové vlastnosti nemovitosti:
Typ nemovitosti: Rodinný dům se stodolou
Poloha: Uprostřed vesnice, v blízkosti autobusu, obchodu, kostela a úřadu
Stav: Nemovitost je určena k celkové rekonstrukci nebo částečné demolici
Uzavřený dvůr: Zajišťuje soukromí a klidné prostředí
Využití: Možnost vytvoření rodinného bydlení se zahradou či hospodářstvím
Vodovod a kanalizace v místě
Lokalita:
Nemovitost se nachází v centru vesnice s vynikající občanskou vybaveností. Autobusová zastávka, obchod, kostel i obecní úřad jsou v docházkové vzdálenosti, což zajišťuje pohodlné bydlení pro každodenní potřeby. Okolní příroda a vesnická atmosféra dělají z tohoto místa ideální útočiště pro klidný život. 20 minut jízdy autem na okraj Prahy, 50 min. do centra. Autobusem 40 min. do Kladna.

Za zmínku stojí možnost koupě navazující sousedící nemovitosti - řadového rodinného domku, který vám může poskytnout zázemí v době výstavby a následně být vhodnou nemovitostí pro pronájem nebo vejminek.

Pokud vás tato nabídka zaujala a chtěli byste se dozvědět více, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme další informace a domluvíme prohlídku, abyste si mohli prohlédnout dům osobně.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Třticích.

Podobné nabídky