Prodej bytu 2+kk, Poreč, Chorvatsko, 28 m2

Poreč, Chorvatsko

5 692 640 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaPoreč, Chorvatsko
IDPA20205
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná28 m2
VlastnictvíOsobní
Balkon
Garáž
Lodžie
Terasa

Origo partneři

Popis

Představujeme exkluzivní projekt 106 apartmánů ve vyhledávaném městě Poreč. Zbrusu nový resort leží pouhých 300 metrů od nejbližší pláže a v bezprostřední blízkosti přístavu, odkud se lodí vypravíte na 400 m vzdálený ostrov Sv. Nikoly či 3 hodinovou cestu do Benátek. Resort nabízí veškerou občanskou vybavenost a nespočet možností pro trávení volného času!

Přednosti resortu
• 106 apartmánů s 1, 2, 3 nebo 4 ložnicemi
• Až 388 parkovacích míst
• Resort leží 300 metrů od nejbližší pláže
• V přízemí resortu obchody a další komerční prostory
• V bezprostřední blízkosti mariny - možnost kotvení lodí (kapacita až 120 míst)
• Možnost dalšího pronájmu - skvělá investiční příležitost

Apartmány v novém resortu jsou rozděleny do 4 kategorií - Žlutá, Zelená, Modrá a Penthouse. U celého resortu je kladen důraz na vysokou kvalitu materiálů a moderní styl interiérů.
Apartmány ze Žluté kategorie se nacházejí v 1. a 2. patře. Z oken se vám naskytne krásný výhled na staré město Poreč. Vybíráte z apartmánů buď s 1, 2 nebo 3 pokoji.
Zelená kategorie apartmánů s 1, 2 nebo 3 ložnicemi se také nacházejí v 1. a 2. patře, ale jsou orientovány na jih či jihozápad s výhledem na blízké moře.
Třetím typem jsou apartmány z Modré kategorie v 1. až 3. patře resortu. V nabídce jsou apartmány s 1, 2 nebo 3 pokoji a s různými výhledy buď na moře, na město nebo okna směřují na náměstí resortu.
Posledním typem jsou Penthouse apartmány. Dvoupatrové luxusní apartmány s 3 či 4 pokoji a s přístupem na střešní terasou, odkud si vychutnáte dech beroucí výhled na moře a město.

Vybavení apartmánů
• Vstupní bezpečnostní dveře se zvukovou izolací 34 dB, interiérové dveře z MDF s nerezovou klikou
• Okna s dvojitým sklem, s rámem z hliníku a s argonem (argon pomáhá tepelně izolovat místnost, v létě nepustí teplo do místnosti a v zimě zabraňuje úniku tepla ven)
• V každé koupelně najdete walk-in sprchu z 8 mm skla, nábytek z MDF, zrcadla a podlahové vytápění
• Klimatizace
• Obývací pokoj má 3 vypínače, ostatní místnosti mají 2 vypínače a minimálně 4 zásuvky
• Podlaha v obývacím pokoji bude v provedení vysoce lesklé keramické dlažby (60x60 cm)
• Provedení podlah v ostatních pokojích vybíráte mezi laminem nebo keramickou dlažbu
• Na terasách budou použité speciální keramické dlaždice odolné proti uklouznutí a namrznutí, prosklené zábradlí, elektrickou zásuvkou, odvod/přívod vody

Apartmány budou předány majitelům ve stavu „na klíč“. Nicméně je možné se s developerem domluvit i na kompletním vybavení apartmánů nábytkem.


Předpokládaný termín dokončení projektu je 1.února 2024.

Zaujala Vás tato nabídka? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku nemovitostí v Chorvatsku. Kontaktujte nás!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.