Prodej bytu 2+kk, Sukošan, Chorvatsko, 43 m2 (ID: 1479097)

Sukošan, Chorvatsko

5 371 873 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaSukošan, Chorvatsko
IDLG20714
StavbaPanelová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná43 m2
VlastnictvíOsobní

Origo partneři

Popis

Nové moderní apartmány zaujmou nejenom soukromými bazény v přízemí a střešními terasami, ale také exkluzivní polohou přímo u pláže. Celkem 15 nových apartmánů s 1 až 4 ložnicemi jsou rozdělené do tří budov. Užijte si nerušené výhledy z teras na azurové moře a západy slunce, nebo objevujte krásy nedotčené přírody jadranských ostrovů, díky proslulé marině na dosah ruky. Výhodou je mezinárodní letiště s přímými lety z Prahy, nacházející se 15 minut od apartmánů.

Proč tato nemovitost
Kouzelná pláž s restaurací a barem vzdálená pouhých 80 metrů.
Každý apartmán disponuje prostornou terasou.
Přízemní apartmány s bazény na soukromé zahradě.
Penthousy s vlastní střešní terasou.
Nerušené výhledy na azurové moře.
5 minut jízdy od vyhlášené mariny Sukošan.
Podzemní garážové parkování.
Mezinárodní letiště Zadar s přímými lety z Prahy je vzdálené 15 minut jízdy.

Umístění
Apartmány se nachází v klidné části přímořské vesničky Sukošan, pouhých 80 metrů od pláže s restaurací a barem. Jen pár kroků od apartmánů najdete také obchůdek s potravinami. Cesta do vyhlášené mariny Sukošan zabere okolo 5 minut, zatímco k historickému Zadaru se dostanete do 10 minut. Mezinárodní letiště s přímými lety z Prahy se nachází 15 minut jízdy od apartmánů. Autem trvá cesta z Prahy okolo 9 hodin, z Brna okolo 7,5 hodiny.

Apartmány na prodej
Apartmány v první budově o 1 až 4 ložnicích s prostornými terasami, soukromými zahradami v přízemí a penthousem se střešní terasou.

Apartmány v druhé budově o 2 až 4 ložnicích s prostornými terasami, soukromými zahradami s bazény v přízemí a penthousy se střešní terasou.

Apartmány ve třetí budově o 3 ložnicích s prostornými terasami, soukromou zahradou s bazénem v přízemí a penthousem se střešní terasou.

Standardy a vybavení
Každý apartmán nabízí prostornou terasu s výhledem na moře. Francouzská okna dodávají dostatek přírodního světla. Apartmány v nejvyšším patře disponují střešní terasou s vlastním schodištěm a možností vířivky či venkovní kuchyně. Přízemní apartmány v budovách 2 a 3 doplňují soukromé zahrady s bazény. Budova 1 nabízí společný bazén a zahradu. Krytá garážová stání společně s venkovním parkováním zaručují maximální pohodlí.

Termín výstavby
Plánované dokončení resortu je stanoveno na konec roku 2025.

Zaujala Vás tato nabídka? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku nemovitostí v Chorvatsku. Kontaktujte nás!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.