Prodej bytu 2+kk, Lido di Jesolo, Itálie, 70 m2

Lido di Jesolo, Itálie

7 476 775 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaLido di Jesolo, Itálie
IDAO20723
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná70 m2
VlastnictvíOsobní
Balkon

Origo partneři

Popis

Představujeme vám jedinečnou příležitost k investici či druhému domovu v malebném letovisku Lido di Jesolo s 15 km dlouhou pláží oceněnou Modrou vlajkou. Nabízeno je jen 12 jednotek. Každý apartmán je navržen s důrazem na komfort a moderní životní styl, zahrnuje prostorný obývací pokoj, dvě ložnice, dvě koupelny a velké terasy či zahrady. Užijte si to nejlepší z italského pobřeží a pořiďte si svůj kousek ráje na zemi.

Proč tato nemovitost:

Jen 180 metrů od pláže.
Relaxační zóna s bazénem.
Prostorné terasy či zahrady.
V blízkosti přístavu Jesolo, který je výchozím bodem mnoha výletů.
5 minut jízdy autem od golfového hřiště Jesolo.
Dobrá dostupnost autem z ČR.
35 min jízdy od letiště v Benátkách s přímými lety do Prahy.

Umístění:

Moderní apartmány se nacházejí pouhých 180 metrů od pláže v malebném letovisku Lido di Jesolo. Klidná lokalita je přesto blízko veškerého občanského vybavení. Nedaleko se nachází populární golfové hřiště a pouhých 30 minut jízdy lze dojet do Benátek, kde se nachází i letiště, kde celoročně přistávají přímé lety z Prahy.

Apartmány na prodej:

Na prodej je nabízeno 12 nových moderních apartmánů se 2 ložnicemi, 2 koupelnami, obývacím pokojem spojeným s kuchyňským koutem a soukromou terasou či zahradou. Parkovací místo v ceně apartmánu. Součástí komplexu jsou nejen společné prostory, ale také společný bazén.

Standardy a vybavení:

Apartmány splňují energetickou třídu A4, což zajišťuje vysokou energetickou úspornost. Jsou vybaveny moderní klimatizací s tepelným čerpadlem, která zaručuje optimální teplotu v každém ročním období. Solární panely přispívají k ekologickému provozu budov a snižují náklady na energii. Majitelé mohou využívat soukromý bazén a soukromé parkoviště. Každý apartmán má také prostorné terasy nebo zahrady, ideální pro relaxaci a venkovní aktivity.

Zaujala Vás nabízená nemovitost? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku nemovitosti v Itálii.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.