Prodej bytu 2+kk, Ebene Reichenau, Rakousko, 46 m2 (ID: 1479138)

Ebene Reichenau, Rakousko

3 801 750 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaEbene Reichenau, Rakousko
ID0089
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná46 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha46 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Balkon

Origo partneři

Popis

Tento malý, velmi dobře udržovaný, nový 2 pokojový byt se nachází ve 2. patře rezidenčního komplexu v Ebene Reichenau a má 2 balkony s krásným výhledem.
Lokalita : Ebene Reichenau - u Bad Kleinkirchheimu & Türracher Höhe

Užitná obytná plocha : cca 46 m². Pokoje : 2
Dispozice pokojů: vstupní chodba, obývací pokoj-jídelna s kuchyní a východem na balkon, ložnice, koupelna (sprchový kout, WC, bidet);
Parkování: před rezidenčním komplexem
Energetický průkaz : HWB 31,6 kWh/m², fGEE 1,06
Měsíční zálohové platby: € 172,-

Rezidenční komplex se nachází na klidném místě v Ebene Reichenau a je ideálním místem pro četné volnočasové aktivity. Ve městě Ebene Reichenau se nachází veškerá infrastruktura důležitá pro každodenní život, jako jsou specializované a potravinářské obchody, lékaři, banky, restaurace a veřejná doprava.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Poznámka RK: V Rakousku hradí kupující provizi realitní kanceláři dle zákona 3,6%, plus daň z nabytí nemovitosti 3,5% a poplatek za zápis do KN 1,1%.
Právní a notářské služby se hradí zvlášť. Celkové další výdaje tvoří dohromady cca 12% z kupní ceny.

Nedaleko Ebene Reichenau se nachází Bad Kleinkirchheim, dějiště Světového poháru, které je známé i za hranicemi státu a nabízí zajímavý turistický program pro malé i velké po celý rok. Můžete si užít horskou turistiku, lyžování, běžky, golf, koupání v termálních lázních či vodní sporty u jezera.

Lyžařský areál Hochrindl a Türracher Höhe jsou v blízkosti jen pár minut autem.

34 km dlouhá Nockalmská silnice mezi Innerkremsem na severu a rovinou Reichenau na jihu je jednou z nejkrásnějších alpských silnic, kterou lze zažít autem, na kole či motocyklem. K jezerům Millstätter See, Brennsee, Ossiacher See a Wörthersee se dostanete za 30 až 45 minut.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.