Prodej rodinného domu, Klapý, 180 m2

Klapý

5 200 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 24 782 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKlapý
ID0125
StavbaKamenná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná180 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy89 m2
Plocha nemovitosti587 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadSeptik, Jímka
TopeníÚstřední tuhá paliva
KomunikaceBetonová, Asfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaSilnice, Autobus
VodaStudna
Převod do OV

Origo partneři v Klapém

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Rádi bychom Vám představili dvougenerační rodinný dům v obci Klapý, okres Litoměřice, nacházející se v Ústeckém kraji. Obec Klapý je součástí Českého středohoří, které je považováno za jedno z nejatraktivnějších míst naší republiky. Obec leží na úpatí hradu Hazmburk, na který se můžete každé ráno při východu slunce dívat z obývacího pokoje námi nabízeného domu.

Vinaře jistě potěší fakt, že se dům nachází ve vinařské oblasti Litoměřicka. Oblíbený vinný nápoj si tím pádem můžete v klidu vychutnat v pergole u Vašeho nového domu.

Dalšími zajímavými místy v okolí je zámek Libochovice nebo muzeum českého granátu.
V obci naleznete levandulovou farmu. Mateřskou a základní školu do pátého stupně. Potraviny, kulturní dům, krásné dětské hřiště a mnoho dalšího.

Rodinný dům lze využít jako dvougenerační dům, když drobnými stavebními úpravami ve druhém patře vzniknou dvě bytové jednotky s vlastním vstupem.

Rodinný dům se skládá ze dvou pater a rozlehlé půdy. V přízemí je chodba a kuchyň, které vévodí velmi zachovalá dlažba z roku 1940 s vyraženým logem zn. RAKO, dále obývací pokoj, koupelna se sprchovým koutem a toaleta.
Ve druhém patře se nachází kuchyň, obývací pokoj s již zmiňovaným výhledem na hrad Hazmburk, čtyři pokoje, koupelna s vanou a sprchovým koutem, toaleta.

U domu je dvorek na kterém naleznete pergolu, zahrádku a přilehlé kóje. Stání pro dvě auta. Bývalou kovárnu, ze které je možno vybudovat garážové stání.

Pokud hledáte klidné bydlení nebo třeba chalupu na rekreaci v krásném a klidném kraji se spoustou výletních možností, je tento dům tou správnou volbou pro Vás a Vaši rodinu.

Nyní máte jedinečnou příležitost stát se vlastníkem této nemovitosti. Budeme rádi, když se s námi spojíte a dozvíte se více o tomto mimořádném místě.

Těšíme se na Vaši návštěvu a na spolupráci s Vámi.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Klapém.