Prodej rodinného domu, Litoměřice, Kaštanová, 112 m2

Kaštanová, Litoměřice, Pokratice

12 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize
Hypotéka od 61 478 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKaštanová, Litoměřice, Pokratice
ID00743
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná112 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti600 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti138 kWh/m2 za rok

Origo partneři v Litoměřicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Hledáte komfortní a moderní bydlení v klidné rezidenční oblasti? Nabízíme vám jedinečnou příležitost vlastnit nádherný rodinný dům, který splní všechny vaše požadavky na pohodlné a bezpečné bydlení.
Tento dům, postavený před 12 lety, se nachází v prestižní a tiché rezidenční čtvrti. Má zastavěnou plochu 112 m2 a leží na pozemku o velikosti 600 m2, což poskytuje dostatek vnitřního i venkovního prostoru.

Dispozičně dům zahrnuje tři pokoje, elegantní jídelnu dostatečně velkou pro rodinné večeře i společenské události a moderní kuchyni vybavenou nejnovějšími spotřebiči pro pohodlné vaření. Dále je zde stylová koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC pro větší pohodlí rodiny i hostů. V domě nechybí ani komora, dále praktická šatna, která nabízí dostatek úložného prostoru pro vaše oblečení a doplňky. Dům je možné koupit kompletně vybavený.

K domu náleží také garáž, kde je chráněné parkování pro vaše vozidlo, a další tři venkovní parkovací stání, což poskytuje dostatek místa pro další auta nebo návštěvy. Zapuštěný, zastřešený bazén o rozměrech 4,5 x 3,5 m s filtrací a přípravou na solární vytápění nabízí možnost relaxace a zábavy pro celou rodinu.
Dům je vybaven moderními technologiemi, které zajišťují komfort a úsporu nákladů. Vytápění je řešeno plynovým kondenzačním kotlem a solárním ohřevem vody, což je nejen ekonomické, ale i ekologické řešení. Navíc je zde teplovodní krbová vložka, která přidává na útulnosti v chladných dnech. Podlahové topení a radiátory zajišťují rovnoměrné a příjemné teplo v celém domě, zatímco klimatizace se postará o váš komfort v horkých letních dnech.

Dům i zahrada jsou bezbariérové, což je ideální pro osoby s omezenou pohyblivostí. Interiér domu je vybaven rozvodem kyslíku. Podlahy jsou z kvalitního dřeva o tloušťce 22 mm, doplněného 5 mm vrstvou dubu, což zajišťuje nejen estetický vzhled, ale i dlouhou životnost. Další vychytávkou je centrální vysavač, který usnadňuje úklid.
Pro váš klid a bezpečnost je dům připraven na instalaci kamerového systému včetně potřebného příslušenství. Stejně tak je připraven na osvětlení zahrady, což vám umožní vytvořit kouzelnou atmosféru pro večerní relaxaci. Součástí pozemku je i podsklepený zahradní domek, který je ideální pro skladování zahradního nářadí nebo jako dílna.

Energeticky úsporná řešení zajišťují nízké provozní náklady a krásně upravená zahrada s terasou nabízí dostatek prostoru pro odpočinek, grilování či dětské hry. Klidné okolí je ideální pro rodinný život s dostatkem soukromí.
Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Litoměřicích.