Prodej rodinného domu, Třebenice, 585 m2

Třebenice

5 490 000 Kč
/za nemovitost
vč. provize RK
Hypotéka od 26 164 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTřebenice
ID102282023
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná585 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1217 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Třebenicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

V žádané lokalitě obce Třebenice, 30 minut po D8 od okraje Prahy nabízíme k prodeji dům k rekonstrukci na velkorysém pozemku s lesní atmosférou o rozloze 1217m2.

Nemovitost se nachází v klidné ulici s krásným výhledem na České středohoří.

Přízemí a 1. patro rodinného domu jsou určeny k bydlení, kdy dispozice ve 2. nadzemním podlaží (2NP) je variabilní a lze ji přebudovat.

1NP - obývací pokoj s jídelnou, kuchyň, předsíň, bezbariérová koupelna s WC, vstupní chodba propojující dům s přístavbou, kde se nachází volnočasové zázemí se saunou a bazénem, který je nyní zakrytý.
2NP - 3 samostatné pokoje a toaleta
3NP - podkroví
1PP - technická místnost a kancelář

Mimo hlavní půdorys k domu přiléhá garáž s vjezdem z ulice.

Za hlavní budovou s přístavbou naleznete samostatně stojící zahradní domek pro hosty a v pravém úhlu k němu další malou stavbu s krbem, posezením a přilehlou udírnou. Podélně k protější hranici přes uličku se táhne skleník.
Pozemek pak pokračuje dál udržovanou zahradou s převahou jehličnanů.

Mírná svažitost parcely je řešena 2 terasovitými stupni, které jsou srovnány do roviny. Pouze zadní část se zahradou zůstává mírně svažitou a i díky krásným vzrostlým stromům vytváří dokonalou iluzi lesní stezky.

Dům je udržovaný, kolaudace proběhla v polovině osmdesátých let a tomu odpovídají použité materiály a kondice stavby. Voda a kanalizace jsou obecní, topení plynovým kotlem. V samostatně stojících budovách potom tuhými palivy.

V okolí naleznete Muzeum českého granátu, několik zřícenin hradů, vinařství atd.. Občanská vybavenost zahrnuje mateřskou i základní školu, lékaře, zubaře, potraviny, knihovnu, TJ Sokol Třebenice, restaurace. Kompletní OV je pak dostupná v nedalekých Lovosicích.

Neváhejte si domluvit prohlídku.

Na viděnou

Vaše Rodinná Realitní

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Třebenicích (okr. Litoměřice).