Prodej rodinného domu, Třebenice, 170 m2

Třebenice

3 690 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 17 585 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTřebenice
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná170 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti1100 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Třebenicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme k prodeji patrový, částečně podsklepený RD 5+1, s velkým betonovým dvorem, dvojgaráží a stodolou. Nemovitost se nachází v Kololeči v CHKO České středohoří.

Okolí je obklopeno pozoruhodnými vrchy, pozůstatky dávných sopečných aktivit a nabízí krásný výhled na zříceninu hradu Koštálov. Díky příznivému mikroklimatu a kvalitní půdě se zde dařilo zemědělství, vinařství a ovocnářství, zejména místní angrešt, česnek a meruňky byly proslulé. Na své si přijdou i milovníci cyklistiky a turistiky.

V blízkých Třebenicích je zdravotnické středisko, zubař, obvodní lékař, pediatr, lékárna, pošta, MŠ, ZŠ, školní jídelna, knihovna, obchody (potraviny, železářství, drogerie, papírnictví, 5 restaurací a 5 penzionů, čokolaterie a vinotéka). V oblasti sportu je možno využít sportovní halu, tenisové kurty a fotbalové hřiště. Dostupnost obce - autobusové i vlakové spojení. Autem D8 6min., Lovosice 9min., Litoměřice 20min., Praha-Letňany 40min.

Samostatně stojící zděný RD byl vystaven kolem r. 1920 a byl součástí malého hospodářství. V r. 1976 byla realizována nástavba podkrovní jednotky. Stav RD je původní, cca před 15 lety byla vyměněna okna za plastová, byla instalována krbová kamna. V posledních letech byl RD neobydlený, proto je v horším technickém stavu a nabízí se ve stavu k rekonstrukci. RD je napojen na vodovod, elektřinu a kanalizace je svedena do jímky. Elektroměr i vodoměr je osazený.

Dispozice RD:
1.PP – sklep 20m2, schodiště.
1.NP – obývací pokoj, kuchyně, koupelna, kotelna, WC, chodba, sklad, dílna, pokoj, schodiště. Podlahová plocha 1.NP obytné části činí 75m2 a technické části 20m2.
2.NP – šatna, pokoj, pokoj, pokoj, chodba, schody, půdní prostor. Podlahová plocha 2.NP činí 75m2.

Velký RD má výhodnou velikost a členitost, proto lze v rámci rekonstrukce uvažovat o více dispozičních variantách a realizovat ji dle vašich nejbližších představ. RD nabízí potenciál i pro dvougenerační bydlení, podnikání či hospodaření.

Stodola je zděnou stavbou se sedlovou střechou a zánovní taškovou krytinou a je částečně podsklepená.

Dvougaráž je smíšenou stavbou s ocelovými vraty. V jedné z garáží je montážní jáma.

Dále se na pozemku nacházejí drobné stavby chlívků a černé kuchyně.

Celková výměra pozemku k RD je 1100 m2. V případě vážného zájmu lze jednat o koupi větší výměry souvislého navazujícího pozemku, a to od celkové výměry 2200m2 až do 7039m2. Veškeré pozemky jsou dle územního plánu v kategorii stavebních pro výstavbu více RD. Na pozemcích lze samozřejmě hospodařit, pokud by se uvažovala obnova celého hospodářství. Tímto současným strategickým krokem můžete do budoucna zajistit cennou soběstačnost i unikátní stavební místo pro své nejbližší nebo výhodně zainvestovat volné prostředky na jedné adrese. Případná cena stavebních pozemků činí 1.100Kč/m2. Za příplatek 1.200.000Kč tak získáte nemovitosti s celkovou výměrou pozemků 2200m2.

V případě zájmu o více informací nebo o prohlídku volejte nebo pište na níže uvedené kontakty.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Třebenicích (okr. Litoměřice).