Prodej rodinného domu, Planá, Tylova, 164 m2 (ID: 1334726)

Tylova, Planá

3 090 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 14 726 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTylova, Planá
ID0708
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná254 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha164 m2
Plocha nemovitosti394 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Plané

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v centru města Planá u Mariánských Lázní, skvělou investiční příležitost nebo pro rodinné bydlení.

Tato nemovitost je ideálně situována přímo u náměstí a jen pár metrů od městského rybníka, což jí dodává jedinečný charakter. Dům je navržen tak, aby byl vhodný pro dvougenerační bydlení, neboť nabízí dostatek prostoru pro dvě samostatné domácnosti.

Vytápění zajišťuje nový kotel na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů. Dům je napojen na vodovodní řad, kanalizace řešena septikem. Okolní lokalita je ideální pro aktivní rodiny, neboť se v těsné blízkosti nachází řada sportovišť. Veškerá občanská vybavenost včetně obchodů, restaurací a kulturních zařízení je na dosah, což zajišťuje pohodlný a komfortní životní styl.

Nemovitost je okamžitě obyvatelná, avšak doporučujeme její rekonstrukci, což představuje výbornou příležitost pro investory k navýšení její hodnoty.

Pokud hledáte kombinaci klidného bydlení s veškerým městským komfortem na dosah ruky, tento dům je pro vás ideální volbou. Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Naši finanční specialisté vám mohou pomoci s financováním.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Plané (okr. Tachov).