Prodej rodinného domu, Katusice, Kovaňská, 180 m2 (ID: 1340105)

Kovaňská, Katusice

6 500 000 Kč
/za nemovitost
Cena k jednání
Hypotéka od 30 977 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKovaňská, Katusice
IDN2272
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná180 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha180 m2
Plocha nemovitosti1600 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Katusicích

Úklidové služby

Popis

V zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi rodinný dům, o dispozici 4+1. Podlahová plocha činní 100 m2, dům je situován na pozemku o velikosti 1600 m2 v Katusicích, nedaleko Mladé Boleslavi a Doks.
Dům prošel částečnou rekonstrukcí (nová dřevěná eurookna, rozvody vody, elektroinstalace aj.) Dům působí velmi útulným dojmem a nabízí příjemné bydlení v klidné obci s veškerou občanskou vybaveností.
V přízemí domu se nachází kuchyň, obývací pokoj, koupelna, toaleta, chodba, technická místnost s odpočívárnou a druhá toaleta. V patře domu jsou 2 prostorné dětské pokoje (jeden dětský pokoj se dá přepažit na dva pokoje) a šatna, k dokončení, nebo případně další menší pokoj.
K domu patří přístavba o velikosti 60 m2, která se dá připojit k domu a přestavět jako další obytná část domu. Vytápění je řešeno krbovými kamny s výměníkem, které pohodlně vytopí celý dům. Dále k domu náleží kůlna o velikosti 35 m2, která je rozdělená na dvě části, na sklad a tělocvičnu. Garáž o velikosti 30 m2 je předělána na klubovnu s kulečníkem a dílnu. Zahrada je udržovaná s jezírkem, bazénem, venkovním posezení s udírnou a zastřešenou pergolou s promítacím plátnem. V obci je kompletní občanská vybavenost (restaurace, obchod, lékař, obecní úřad, pošta, mateřská škola, základní škola do 5. třídy), síť obchodů a služeb. Doporučujeme prohlídku. Pro více informací kontaktujte RK makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Katusicích.