Prodej bytu 3+kk, Varna (Варна), Bulharsko, 105 m2 (ID: 1351059)

Varna (Варна), Bulharsko

5 256 300 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaVarna (Варна), Bulharsko
ID29534
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná105 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Balkon

Origo partneři

Popis

Prestige Group nabízí zahraniční nemovitost v lukrativní destinaci Bulharska.

Nabídka k prodeji čtyřpokojového bytu v jedné z nejžádanějších oblastí města Varna, konkrétně v oblasti Sportovní hala.

Na ploše 105 m2 čisté plochy, bez společných částí, se nacházejí následující místnosti: předsíň, toaleta, koupelna, chodba, dvě ložnice, obývací pokoj s jídelnou, samostatná kuchyň, dvě terasy a příslušný sklepní prostor.

Prostorný obývací pokoj s jídelnou a vchodem na velkou prosklenou terasu - 30 m2. Podlaha je z laminátových parket a dlaždic, stěny jsou pokryty malovanou tapetou. Okna byla vyměněna. Klimatizace nainstalována.
Terasa 1 - propojená s obývacím pokojem a kuchyní. Prosklená, teplá, světlá a prostorná terasa. V zimě teplota neklesne pod 12-15 stupňů.
Kuchyň - 7 m2 - plně využitelná, ale potřebuje rekonstrukci! Existuje možnost zbourat příčku mezi kuchyní a jídelnou. Kuchyň má přístup na terasu.
Mezi kuchyní a jídelnou lze zbourat stěnu (máme k dispozici výkresy a stanovisko).
Ložnice 1 - rodičovská, 17.2 m2. Stěny jsou pokryty malovanou tapetou. Podlaha je nový koberec. Okna - nová, vysoké třídy.
Ložnice 2 - dětská, 13.5 m2. Stěny jsou omítka a barva, podlaha je laminátová parketa, okna byla vyměněna.
Chodba - 11 m2.
Toaleta (samostatně).
Koupelna - 6.5 m2, potřebuje rekonstrukci. Je zde možnost zbourat příčku. Má okno a ventilaci.
Terasa 2 v dětském pokoji - 2.3 m2. Prosklená, s instalovaným věšákem na prádlo.
Sklepní prostor o rozloze 4 m2.
Sklep na schodišti (pro použití třemi byty, vhodný pro kola a dětské kočárky).
Byt je světlý a prostorný. Orientace - severozápad, severovýchod. Slunečná rána, nádherné východy slunce. Nezastínitelný výhled na moře.

Budova je zateplená, má dva výtahy. Udržované společné části a kontrolovaný přístup.

Oblast: Klidná a prosperující čtvrť. Snadný přístup do centra, k dopravě, mateřským školám, školám, Mořské zahradě. Modrá zóna. Mnoho sportovních možností. Billa a Parkmart v docházkové vzdálenosti.

Cena: 210.000 euro

Pro více informací ohledně teto nemovitosti nebo domluvení prohlídky nás kontaktujte nebo vyplňte formulář níže, rádi se Vám budeme věnovat.

V případě, že se nepodařilo najít vhodnou nemovitost, neváhejte nás kontaktovat a my Vám najdeme tu Vaší vysněnou nemovitost. Taky máme v nabídce neveřejné nemovitosti, které Vám můžeme představit.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.