Prodej vily, Moraira, Španělsko, 260 m2

Moraira, Španělsko

35 203 000 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaMoraira, Španělsko
IDF15483
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná260 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha260 m2
Plocha nemovitosti830 m2
Garáž

Origo partneři

Popis

Tato velkolepá vila na pozemku o rozloze 851 m² byla pečlivě zrekonstruována a rozšířena tak, aby nabízela maximální pohodlí a eleganci. Rezidence o celkové rozloze 240 m² je rozdělena do dvou podlaží a na horní terase se nachází solárium, které je ideální pro vychutnávání nádherného výhledu na moře.

V suterénu se nachází prostorná a světlá vstupní hala, garáž s místem pro několik vozidel, strojovna a místnost pro filtraci bazénu.

V přízemí se nacházejí tři ložnice s vlastní koupelnou a toaleta pro hosty. Velký obývací pokoj s jídelnou je ideální pro rodinná a společenská setkání a plně vybavená kuchyň je vybavena špičkovými spotřebiči. Terasa s nádherným výhledem je ideální pro snídaně pod širým nebem a je doplněna dřevěnou pergolou poskytující stinnou odpočinkovou zónu. Vrcholem tohoto patra je obdélníkový bazén o rozměrech 8x5 metrů, který je ideální pro užívání si slunečných dnů.

Solárium na horní terase nabízí dokonalý prostor k odpočinku a vychutnání si panoramatického výhledu na moře. Kompletně dokončená zahrada dodává nemovitosti nádech přírody a svěžesti, zatímco potrubní systém vytápění tepelným čerpadlem zajišťuje příjemné prostředí po celý rok.

Tato vila postavená v roce 2024 se prodává nezařízená, což umožňuje budoucím majitelům zařídit si ji podle svého vkusu. Představuje jedinečnou příležitost bydlet v exkluzivním prostředí s veškerým moderním vybavením a jedinečným výhledem. Ideální pro ty, kteří hledají luxus, pohodlí a pohodový životní styl u moře. Objevte svůj nový domov v této nádherné vile!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.