Prodej vily, Marbella, Španělsko, 334 m2

Marbella, Španělsko

75 309 275 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaMarbella, Španělsko
IDF15617
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná334 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha334 m2
Plocha nemovitosti1298 m2

Origo partneři

Popis

Objevte ztělesnění pobřežního luxusu v této pečlivě zrekonstruované vile v srdci Marbelly. Tato rezidence se může pochlubit 7 ložnicemi, 7 koupelnami a bohatým moderním vybavením a představuje dokonalé spojení elegance, pohodlí a úchvatného výhledu na moře. Vstupte do kulinářského ráje s nejmodernější kuchyní Gaggenau v hodnotě 180 tisíc eur, která poskytuje gurmánský zážitek pro kulinářské nadšence. S 1 298 m² odborně navrženého obytného prostoru nabízí tato vila velkorysé ubytování pro vaši rodinu i hosty. Každá ze 7 ložnic je soukromým útočištěm, které zajišťuje klid a pohodlí pro všechny.

Utečte do své vlastní soukromé oázy v příjemném prostředí bazénu, obklopeného svěží krajinou. Ať už se vyhříváte na slunci, nebo si užíváte klidné večery, bazénová část poskytuje luxusní útočiště jen pár kroků od vašich dveří. Obdivujte panoramatický výhled na moře, které se rozprostírá na pobřeží Marbelly. Objevte pobřežní klid z pohodlí svého domova a vytvořte si krásnou kulisu pro každý okamžik. Tato vila se nachází v blízkosti přístavu a umožňuje vám ponořit se do pulzující atmosféry marbellské občanské vybavenosti. Od luxusních restaurací až po elegantní butiky - vše je na dosah ruky, což zaručuje, že každý den bude pohodovým dobrodružstvím.

Dopřejte si luxus 5 minut chůze na pláž, kde vás láká zlatavý písek a uklidňující šumění vln. Tato vila se nachází v Playa Bajadilla, Puertos Marbella, a nabízí prestižní adresu s blízkostí pláže, přístavu a všech vymožeností marbellského bydlení. Využijte příležitosti a udělejte si z této vily své pobřežní útočiště, kde se snoubí slunce, moře a písek pro dokonalý přímořský životní styl.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.