Prodej bytu 3+kk, Paseo Marítimo de Playa Flamenca, Španělsko, 69 m2

Paseo Marítimo de Playa Flamenca, Španělsko

9 108 030 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaPaseo Marítimo de Playa Flamenca, Španělsko
IDSPT474B1d-393
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná69 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha69 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Origo partneři

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej nový atraktivní apartmán s terasou, jenž je součástí projektu nového resortu, na pobřeží Orihuela v provincii Alicante ve Valencijském regionu ve Španělsku.

Apartmán B1d-393 je situován v prvním patře čtyřpodlažního apartmánového domu (Blok 14.1) a jeho celková užitná plocha činí 100,22 m2 (obytná pak 68,55 m2). Nachází se v něm předsíň, obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, chodba, galerie, komora, dvě ložnice, dvě koupelny a terasa (20,20 m2). K apartmánu náleží jedno garážové parkovací stání č. 441. Apartmán se prodává nezařízený, ale lze ho vybavit nábytkem ze dvou typů katalogů – Aktual a L-Gance za příplatek. Tento apartmán bude dokončený v srpnu 2024. Energetický certifikát třídy B (spotřeba energie B a emise B).

Můžete vybírat z apartmánů se dvěma nebo třemi ložnicemi, s jednou nebo dvěma koupelnami, se střešní terasou i předzahrádkou, o celkové ploše od 94 m2 do 222 m2 a v cenové relaci od 278.000 do 481.000 €. Každý apartmán má klimatizaci, WI-FI a náleží mu jedno vyhrazené venkovní parkovací místo nebo garážové stání v suterénu, eventuálně s příslušnou sklepní kójí. Relaxaci Vám zaručí vyhřívané i nevyhřívané bazény pro děti i dospělé, bary (i ty přímo v bazénu), dětský vodní koutek, vířivka, fontány, odpočinková zóna, posilovna s panoramatickým výhledem a finská sauna. Resort poskytuje soukromí, klid a komfort, a také se vyznačuje otevřenými prostory, přírodou, parky a cyklostezkami. Nabízí pohodlí, příjemné a klidné prostředí pro Vaši dovolenou či život. Dokončení výstavby je plánováno na tři etapy – srpen, říjen a listopad 2024. Vzdálenost k moři a pláži je přibližně 700 m.

Pobřeží Flamenca, které je vzdálené pár minut chůze, je jednou z hlavních oblastí, která se na pobřeží Orihuela rozrůstá. Je zde široká škála služeb, včetně veřejné dopravy, velkých supermarketů, různých volnočasových možností a restaurací, nebo velké nákupní středisko Centro Comercial La Zenia o ploše až 80.000 m2. V blízkém dosahu zde máte hned několik pláží, např. Playa Flamenca, Playa La Zenia, Playa Punta Prima, Cala Las Estacas nebo Cala Capitán. Pár kilometrů od Flamenca Village jsou tři fantastické 18 jamkové golfové hřiště: Golf Villamartín, Real Club de Golf de Campoamor a Golf Las Ramblas de Campoamor. U nedalekého města Torrevieja se nachází unikátní Laguna rosa – přírodní rezervace se solnými lagunami a mnoha druhy rostlin a ptáků, přístupná po celý den.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.