Prodej bytu 3+kk, Trikomo, Kypr (ID: 1488104)

Trikomo, Kypr

4 141 000 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaTrikomo, Kypr
IDF11788
StavbaSmíšená
Stav objektuProjekt
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Terasa

Origo partneři

Popis

Chcete využívat a pronajímat Váš apartmán a přitom mít zaplacené po předáním jednotky pouhých 50% z ceny nemovitosti ? Chcete bezpečně ochránit Vaše finance před inflací ? Hledáte nemovitost na Kypru přímo od developera? Jste na správném místě. U nás neplatíte provizi za zprostředkování obchodu , jsme zástupci developera , nakupujete přímo od prodávajícího. Jsme na místě a dokážeme nabídnout všechny potenciální projekty na ostrově. Pomůžeme Vám zamilovat si perlu Středozemního moře, Kypr.

Pozor : akce Říjen - garantovány výnos 8 % na první tři roky. Pro podmínky mě neváhejte kontaktovat.

Aktuálně nabízíme tento úžasný 3+kk. Předpokládaný termín předání bytu je v roce 2026 ,nicméně plán splátek je až 7 let bez navýšeni do roku 2030, to znamená, že apartmán můžete pronajímat již po zaplaceni 50% z ceny nemovitosti a tak na zbytek si zčásti vydělat pronájmem. Tak dobré podmínky nedostanete nikde na Kypru. Fotografie jsou vizualizace a také ze showroomu 3 + kk ,který je již k dispozici .

Za určitých podmínek můžete získat 4% slevu pod tržní cenou, proto mě neváhejte kontaktovat.

Obrovskou výhodou je fakt , že projekt má bohatou hotelovou infrastrukturou , je velmi poptávaný a velká část resortu je už dávno v provozu. Je to tedy dobrá příležitost na investici. V resortu najdeme i už hotové byty na prodej, samozřejmě ti jsou dražší.

V našem resortu nabízíme širokou škálu venkovních bazénů.

Krytý bazén je otevřen celoročně a v zimní sezóně je vyhřívaný.

Rodinný a rekreační bazén
Olympijský bazén
Bazén Aqua-Park se skluzavkami
Bazén Pamukkale
Lounge Pool
Tropický bazén
Krytý bazén
Dětský bazén
lázně, Spa , salon krasy , solní jeskyně
lázně mrtvého moře - nejunikátnější lázně na ostrově
školka v areálu
fitness
krytý aquapark
tréninkový golfový klub
spoustu restauraci a barů a mnohem více

Developer je hrdý na to, že vám může představit členskou kartu, která klientům umožňuje využívat jedinečná privilegia a výhody ve všech projektech developera , jedná se o vstupy do infrastruktury developera a 10% slevy v restauracích + další výhody.

Proč právě novostavby na Severním Kypru?

Nejlepší investice u moře na světě za rok 2021 dle Forbes.
Průměrné roční zhodnocení novostaveb za poslední dva roky je minimálně 30%
Celoroční pronájem a zajímavá návratnost novostaveb
Ceny od 45.000 Kč za m2 v pětihvězdičkovém projektů s bohatou infrastrukturou , nicméně ceny stabilně rostou proto je nejlepší investovat v úvodní fázi projektů
Plán splátek až 5 let bez navýšeni
Ideální místo pro odchod do důchodu
Nejdelší letní sezona v Evropě , až 9 měsíců
Ochrana práv investora (rádi během osobní schůzky vysvětlíme).
Nejnižší životní náklady a výdaje za vodu, elektřinu, plyn a pohonné hmoty.
Daň z nemovitosti méně než 3Kč za m2/rok.
Jedna z nejbezpečnějších zemí světa s nízkou kriminalitou.

Sami vlastníme nemovitosti a známe dokonale místní trh. Postaráme se o veškeré před a poprodejní služby včetně p... (více na našem webu)

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.