Prodej bytu 3+kk, Nesebar, Bulharsko (ID: 1488093)

Nesebar, Bulharsko

2 903 750 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaNesebar, Bulharsko
IDF14744
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Balkon

Origo partneři

Popis

Nabízíme Vám ke koupi jedinečný apartmán 3+kk s celkovou plochou 79 m², který se nachází v šestém podlaží prestižního uzavřeného komplexu vyšší třídy Messembria Resort na Slunečním pobřeží v Bulharsku. Tento moderní apartmán zahrnuje předsíň, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, koupelnu s toaletou a velkou terasu s nádherným výhledem na bazén a okolní zeleň.

Vlastnosti apartmánu:

Dispozice: 3+kk, plocha 79 m²
Umístění: 6. podlaží v luxusním uzavřeném komplexu
Výhled: Terasa s výhledem na bazén
Vzdálenost k moři: 500 metrů
Pláž: Písečná pláž "Cacao Beach" v pěší dostupnosti do 5 minut
Staré město Nesebar: Pěší vzdálenost 25 minut
Výhody Vlastnictví Apartmánu v Messembria Resort
Komplex "Messembria Resort" se nachází v klidné jižní části populárního letoviska Sluneční pobřeží, což zajišťuje snadný přístup k písečné pláži, občanské vybavenosti a bohatému kulturnímu životu. Pro majitele a hosty jsou k dispozici následující vybavení:

Parkoviště pro rezidenty
Plavecký bazén a relaxační zóny
Prostorný a krásně upravený areál
24hodinová bezpečnostní služba
Poplatek za údržbu: 12 €/m² ročně
Proč Investovat do Nemovitosti na Slunečním pobřeží?
Sluneční pobřeží je největší a nejznámější letovisko na bulharském pobřeží Černého moře, které se rozkládá na ploše několika kilometrů. Letovisko se nachází 30 km severně od Burgasu a nabízí výborné klimatické podmínky, 8 km dlouhou pláž s pozvolným přístupem do moře a širokou škálu zábavy a služeb. Promenáda podél pláže je lemována kavárnami, restauracemi a obchody. Děti i dospělí zde naleznou zábavu v místních aquaparcích, kulturních událostech a festivalech.

Proč Koupit Apartmán Od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?
Jsme odborníci na bulharský trh s nemovitostmi a nabízíme široký výběr ověřených a kvalitních apartmánů v lokalitách jako jsou Sluneční pobřeží, Nesebar, Ravda, Sveti Vlas, Pomorie a další. Zajišťujeme kompletní správu nemovitosti včetně pronájmu, údržby a poprodejního servisu, což dělá z investice do našich nemovitostí bezstarostnou záležitost.

Proč Investovat v Bulharsku?
Dostupnost: Ceny nemovitostí na bulharském pobřeží jsou výrazně nižší než v jiných evropských přímořských destinacích, což z něj činí atraktivní investiční příležitost.
Rostoucí trh: Bulharsko zažívá rostoucí zájem o nemovitosti díky ekonomickému růstu a přílivu zahraničních investorů.
Prázdninový pronájem: Skvělý potenciál pro krátkodobý i dlouhodobý pronájem během letní sezóny i mimo ni.

Neváhejte nás kontaktovat a zjistěte více o našich nabídkách a investičních příležitostech na bulharském pobřeží Černého moře. Naše služby jsou dostupné celoročně, a to přímo od místních odborníků!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.