Prodej bytu 2+kk, Praha - Holešovice, Františka Křížka, 60 m2 (ID: 1400128)

Františka Křížka, Praha 7 - Holešovice

7 640 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize realitní kanceláře a právního servisu
Hypotéka od 36 410 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaFrantiška Křížka, Praha 7 - Holešovice
IDSP/07 FRK
StavbaSkeletová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná62 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha60 m2
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná

Origo partneři v Praze 7

Stěhovací služby

Popis

Zajímavě řešená bytová jednotka o dvou podlažích (mezonet) v dispozici 2+KK s příslušenstvím, o výměře podlahové plochy 62,90 m2, se nalézá v přízemí a 1. patře funkcionalistické stavby z roku 1939, složené z několika obytných domů nazývané OSMIDOMÍ, v centru Prahy 7, nedaleko Letenských sadů, Technického muzea, parku Stromovky, Výstaviště, obchodního centra Stromovka a Veletržního paláce s galerií.
V „přízemí“ mezonetu je malá vstupní předsíňka, obývací pokoj s otevřeným průchodem do kuchyňského koutu, bytová komora – spíž, toaleta s umyvadlem a zadní předsíň s točitým, dřevěným schodištěm do patra mezonetu. V patře je prostorný pokoj a koupelna s vanou, umyvadlem a místem pro automatickou pračku. Zajímavostí bytu jsou okna nad schodištěm a větrací okénka v koupelně a na toaletě. Na podlahách jsou parkety, nebo dlažba. Dřevěná špaletová okna jsou před blížící se výměnou zabezpečenou SVJ. Celkově je byt ve velmi dobrém stavu s potřebou drobných úprav dle představ nového vlastníka. Vytápění a ohřev TUV je centrální – v domě je plynová kotelna. K užívání je rovněž samostatná komora v suterénu.
Architektonická dominanta pražské Letné je po stavebně technické stránce ve velmi dobrém a pravidelně udržovaném stavu, po výměně stoupacích rozvodů a revitalizaci společných prostor domu. Budova je vybavena výtahem.
Lokalita se vyznačuje komplexní občanskou vybaveností, je dobře dopravně dostupná, a to jak tramvajovými linkami, tak i metrem ze zastávky Vltavská (trasa C) a Hradčanská (trasa A). Občanská vybavenost nabízí širokou škálu služeb: školky, školy, zdravotní zařízení, obchody, restaurace a kulturní vyžití. Za povšimnutí jistě stojí i skutečnost, že v centrální části budovy je umístěno kino OKO.
Byt v osobním vlastnictví je bez právních vad a kupní cenu je možno hradit hypotékou.
Nemovitost je určena k bydlení, ale jako velmi zajímavá varianta se nabízí využít byt v kombinaci klidného BYDLENÍ v horním podlaží mezonetu a HOME OFFICE v přízemí mezonetu.
Náklady na bydlení včetně služeb, teplé vody, vytápění a fondu činí 6.500 Kč/měsíčně. PENB: energetická třída E.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 7.