Prodej rodinného domu, Hradec Králové - Svobodné Dvory, Jabloňová, 144 m2

Jabloňová, Hradec Králové, Svobodné Dvory

7 500 000 Kč

Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost formou el.aukce Remax, výsledky aukce nejsou závazné.
Hypotéka od 35 743 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJabloňová, Hradec Králové, Svobodné Dvory
ID305-NP00514
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná144 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy66 m2
Plocha nemovitosti186 m2

Origo partneři v Hradci Králové

Popis

Exkluzivně Vám nabízím ke koupi řadový dům v klidné části města Hradec Králové, žádané městské části Svobodné Dvory. Cihlový dům s dispozicí 4 pokoje, 2 balkony, garáž, technická místnost, velká komora a zahrada o výměře 120 m², nabízí klidné bydlení pro vícečlenou rodinu. V každém patře je sociální zařízení. Na schodech disponuje dům instalací schodišťové sedačky. Ve 2 NP je umístěna pěkná prostorná kuchyň s velkým obývacím pokojem. Ve 3 NP se nachází 3 pokoje a koupelna. Zahrada poskytuje poměrně dostatečný protor pro vyznavače zahradničení.

Dům je napojen na všehny sítě-voda, kanalizace, elektřina a plyn.

Poloha domu je velkým plusem pro bydlení v HK. Dojezd k napojení na dálnici autem 4 minuty, do centra města 5 minut, zastávka MHD 3 minuty pěšky od domu.

Neváhjete mne kontaktovat ohledně prohlídky domu, budu se těšit na setkání.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hradci Králové.