Prodej rodinného domu, Hradec Králové, Dykova, 186 m2 (ID: 1436575)

Dykova, Hradec Králové - Pražské Předměstí

11 000 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, cena k jednání
Hypotéka od 52 423 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDykova, Hradec Králové - Pražské Předměstí
IDN50316
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná336 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha186 m2
Plocha nemovitosti489 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Hradci Králové

Popis

Výjimečná příležitost pro klidné a prostorné bydlení v pěší dostupnosti do centra Hradce Králové. Cihlový RD se 2 bytovými jednotkami 3+kk (93 m2) má tyto přednosti, které určitě oceníte:
- Prostornost a soukromí. Možnost 2 samostatných jednotek 3+kk. Každá s vlastní koupelnou a WC, nabízí flexibilitu pro vícegenerační bydlení, nebo spojení podnikatelských aktivit s bydlením (kancelář, ordinace, provozovna).
- Dualita umístění. Okrajová část města s výbornou dopravní obslužností, zároveň však v klidné lokalitě, což zajišťuje vysoký životní standard a atraktivitu prostředí.
- Možnost modernizace dle vlastních snů a přání. Dům je ve velice zachovalém stavu, ale nepřiplácíte nic za úpravy z posledního období, které nechcete.
- Ideálně veliký pozemek s možností další individualizace. Možnost realizace vlastních nápadů a projektů pro relaxaci, hry a zahradničení.
- Sklepní a podkrovní část dává další potenciál využití.
Částečně podsklepený dům ve vyhledávané části Hradce Králové (Dykova ul.) byl postaven v roce 1930. Dům je ve velice zachovalém stavu a má velký potenciál. Poctivá cihlová stavba rodinného domu (polovina dvojdomku) byla v roce 2005 částečně rekonstruována. Při této rekonstrukci obytných částí budovy bylo řešeno především 1.NP, kde byla vyměněna elektroinstalace a provedena nová koupelna a kuchyň. V 2.NP byla řešena jen věší část elektroinstalace. Výměna střešní krytiny proběhla v roce 2008. O teplotní komfort se stará ústřední topení s plynovým kotlem. Všechna napojení sítí jsou funkční.
Rovinatá udržovaná zahrada je obklopena zelení, která nabízí dostatek soukromí. Na pozemku se dále nachází zděná garáž a studna. Velkou výhodou této nemovitosti je umístění. Ve vzdálenosti několika set metrů je škola, školka, sportoviště i zastávka MHD pro snadné spojení s centrem města a zároveň okrajová část Hradce Králové (Pražské Předměstí) nabízí snadné dopravní napojení na dálnici D11 a D35.
Pro inspiraci jsme připravili v závěru fotogalerie vizualizaci možného budoucího stavu vnitřní části.
Předání nemovitosti bude možné v prosinci 2024.
Atraktivitu nabídky posoudíte až na prohlídce, na kterou vás tímto zveme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hradci Králové.