Prodej bytu 1+1, Viddalba, Sardinie, Itálie, 41 m2

Viddalba, Sardinie, Itálie

1 730 865 Kč

Cena v EUR 69 000 €

Parametry bytu

AdresaViddalba, Sardinie, Itálie
ID029
Plocha užitná41 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Byt se nachází v prvním patře komplexu s bazénem v klidné obci Viddalba na severu Sardinie. Jedná se o skvělou investici pro pár, který touží po příjemném letním bytě za dobrou cenu. Výhodou je společný bazén, který tvoří vítaný kontrast k pobytu na pláži.

Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dvoulůžkové ložnice, koupelny se sprchovým koutem a terasy. Prodává se kompletně zařízený a vybavený klimatizačními systémy.

V blízkosti jsou všechny hlavní služby: obchody, restaurace, kavárny a bary, lékárna atd.

Viddalba

Viddalba je obce s 1700 obyvateli na západní hranici Gallura s Anglonou, jižně od Badesi a pár minut od nádherných pláží zálivu Asinara, které jsou celoročním cílem pro plachtění, windsurfing a kitesurfing.

Hlavní pláže se nacházejí několik kilometrů daleko a jsou snadno dostupné autem. Nejbližší pláž je Baia delle Mimose, nádherná dlouhá písečná pláž s modrou vlajkou potvrzující ekologickou čistotu. Poblíž se nacházejí další pěkné destinace, Isola Rossa, Valledoria a Castelsardo.

Isola Rossa je malé turistické městečko s přístavem asi 23 km od Viddalby. Nachází se zde dvě hlavní pláže: Spiaggia Longa a La Marinedda, kde se pořádají soutěže v surfování.

Castelsardo je malebná rybářská vesnice, jíž vévodí starý hrad na kopci s výhledem na celý záliv. Jedná se o oblíbené turistické místo, kde jsou dobré rybí restaurace a obchody s tradičními suvenýry.

V případě zájmu nabízíme také pomoc s výhodným financováním prostřednictvím české banky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1.