Prodej rodinného domu, Hradištko - Pikovice, Okružní, 225 m2

Okružní, Hradištko, Pikovice

8 900 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 42 415 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOkružní, Hradištko, Pikovice
ID0003
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná225 m2
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy114 m2
Plocha nemovitosti962 m2

Origo partneři v Hradištku

Popis

Objevte kouzlo klidného bydlení v malebné obci Pikovice, ležící na levém břehu řeky Sázavy v okrese Praha-Západ. Tato lokalita je známá svou nádhernou přírodou, ideální pro tramping a vodácké výlety po Posázavské stezce.

Nabízíme k prodeji samostatně stojící dvougenerační dům s rozlehlou rovinatou zahradou.
Dům o velikosti byl postaven v 80. letech a je připraven na rozsáhlejší vnitřní rekonstrukci. V horním patře jsou na podlahách OSB desky a ani kuchyně neodpovídá dnešním standardům. Elektrické rozvody jsou původní a stěny by si zasloužily vyhlazení a nový nátěr. Nicméně je na novém majiteli, jaký styl a design tomuto domu vdechne.

Dům je navržen tak, aby z hlediska prostoru poskytoval pohodlí a soukromí i pro dvě rodiny. Každé patro má samostatný vchod a nabízí tři prostorné pokoje, samostatnou kuchyni, koupelnu a samostatné WC. V prvním patře je k dispozici také zastřešená terasa, která je ideálním místem pro odpočinek.

Přízemí (1. NP) má velikost zhruba 88 m², první patro (2. NP) zhruba 78 m² navíc s terasou o velikosti 17 m². Podsklepená část domu (1. PP) o velikosti cca 81 m² ukrývá garáž, prádelnu s vanou, dílnu, kotelnu a úložné prostory. Vytápění je zajištěno elektrickým kotlem a kotlem na tuhá paliva, ohřev vody zajišťuje bojler. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci, což zaručuje komfortní bydlení.

Zahrada o rozloze 962 m² nabízí mnoho možností využití. Vedlejší stavba může sloužit jako dílna, je zde také skleník a nádrž, kterou je možné upravit jako bazén. Na zahradě se nachází travnatá plocha a část s ovocnými stromy, což vytváří příjemné prostředí pro relaxaci.

Dopravní spojení do Prahy je velmi dobré. Automobil vás doveze do čtvrti Braník za 30 minut, vlakem z nedaleké zastávky Petrov u Prahy (850 metrů) trvá cesta 34 minut. Autobus z Pikovic vás doveze přímo na Smíchovské nádraží.

Pořízení domu lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením vám rádi pomůžeme.

Aktuálně není k dispozici PENB, proto je uvedena energetická náročnost G.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hradištku (okr. Praha-západ).