Prodej rodinného domu, Velké Pavlovice, Herbenova, 190 m2

Herbenova, Velké Pavlovice

9 100 000 Kč
Hypotéka od 43 368 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHerbenova, Velké Pavlovice
ID12
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná190 m2
Druh objektuŘadový
Plocha nemovitosti923 m2

Origo partneři v Velkých Pavlovicích

Popis

Nabízíme k prodeji přízemní řadový rodinný dům na ulici Herbenova ve velkých Pavlovicích. Stavba kolaudovaná v roce 1960 prošla před deseti lety výraznou rekonstrukcí. Byly provedené nové podlahy včetně podkladového betonu, sádrokartonové podhledy, nové rozvody elektřiny i vody, nové omítky, došlo k výměně všech dveří a oken za současná plastová s izolačním trojsklem), interiér byl kompletně zařízen na míru vyrobeným vestavěným nábytkem. Vytápění zajišťuje elektrické podlahové vytápění, ohřev vody el. bojler. Dům má dispozici 3+1. V jeho obytné části najdeme vstupní chodbu, dvě samostatné ložnice a obývací pokoj průchozí do prostorné jídelny s kuchyní. Ta je řešena opravdu vkusně a velkoryse, stejně jako veškerý další nábytek je vyrobena přímo na míru a vybavena zabudovanými spotřebiči. Z kuchyně projdeme do chodby umožňující vstup do uzavřeného dvora, dále do koupelny s vanou i sprchovým koutem a na oddělené wc. V celém interiéru byly použity velice kvalitní materiály (stěrky, kamenné obklady stěn, nábytek na míru, dveře od firmy Zlomek).
Celý dům je podsklepený a nabízí tak velké množství ukládacích prostor. Půda se nabízí k vytvoření dalších podkrovních pokojů. Vazba je dostatečně vysoká a její skladba nevyžaduje pro stavbu podkroví žádné úpravy.
Bezesporu velkorysé jsou venkovní prostory. Průjezdem se sekčními garážovými vraty s přehledem projede vyšší dodávka a spolu se zastřešenou částí dvora zde pod střechou zaparkujete tři velká auta. I přesto Vám zde ještě zůstane dostatek prostoru k posezení. Dvůr je ze zadní části uzavřen hospodářskými staveními. V těch jsou rozvody elektřiny, vody i kanalizace. Mimo tři prostorné místnosti nechybí ani menší kvelbený sklep vhodný k uskladnění vína. Za hospodářskými stavbami je užitková zahrada. Celková výměra pozemku včetně zastavěné plochy činí 923 m², užitná plocha domu potom cca 181 m².
Dům je nabízen včetně veškerého nábytku, který byl vyhotovený na míru a v případě zájmu také včetně dalšího vybavení. Stačí tedy přijít a ihned bydlet. Energetický průkaz v tuto chvíli ještě není vyhotoven, pro splnění zákonné povinnosti tedy uvádíme třídu G.
První prohlídkový den proběhne 22.8.2024. Pokud máte zájem o další informace či o prohlídku, kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Velkých Pavlovicích.