Prodej bytu 2+kk, Sukošan, Chorvatsko, 47 m2 (ID: 1446395)

Sukošan, Chorvatsko

3 932 581 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaSukošan, Chorvatsko
IDJA20660
StavbaPanelová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná47 m2
VlastnictvíOsobní

Origo partneři

Popis

Moderní apartmány s prostornými terasami 100 metrů od kouzelné pláže a průzračného moře nabídnou nejenom prvotřídní lokalitu, ale také překrásné výhledy a možnost celoročního užívání. Celkem 18 nových apartmánů je rozděleno do tří domů, postupně odsazených od hlavní ulice. Objevujte krásy okolních vod a nedotčenou přírodu jadranských ostrovů díky proslulé marině na dosah ruky, nebo načerpejte historické kouzlo středověkého Zadaru, vzdáleného pár minut jízdy. Výhodou je také mezinárodní letiště s přímými lety z Prahy, nacházející se 15 minut od apartmánů.

Proč tato nemovitost
100 metrů od průzračného moře.
Pouhé 2 minuty chůze od pláže s restaurací a barem.
Penthousy se střešními terasami.
Překrásné výhledy na moře.
4 minuty jízdy od vyhlášené mariny Sukošan.
Každý apartmán disponuje prostornou terasou.
Garážové parkování a sklepy.
Mezinárodní letiště Zadar s přímými lety z Prahy je vzdálené 15 minut jízdy.

Umístění
Apartmány se nachází v klidné části přímořské vesničky Sukošan, pouhých 100 metrů od moře. Malebná pláž s barem a restaurací je vzdálená 2 minuty chůze. Jen pár kroků od apartmánů najdete také obchůdek s potravinami. Cesta do vyhlášené mariny Sukošan zabere okolo 4 minut, zatímco k historickému Zadaru se dostanete do 10 minut. Mezinárodní letiště s přímými lety z Prahy se nachází 15 minut jízdy od apartmánů. Autem trvá cesta z Prahy okolo 9 hodin, z Brna okolo 7,5 hodiny.

Apartmány na prodej
Celkem 18 apartmánů je rozděleno do tří domů.

Dům A nejblíže k moři nabízí komerční prostory v suterénu, 2 apartmány v přízemí, 2 apartmány v prvním patře, a 2 penthousy v druhém patře s vlastní střešní terasu.

Prostřední dům B disponuje v suterénu 4 garážemi s vlastní elektřinou a sklepy které jsou zvlášť k prodeji. Od přízemí až do druhého patra se nachází 2 apartmány v každém poschodí.

Dům C nabízí v suterénu 4 garážová stání a sklepy zvlášť k prodeji. V přízemí a první patře se nachází celkem 4 apartmány. Druhé patro zaujímají 2 penthousy se střešní terasou.

Standardy a vybavení
Apartmány disponují porcelánovou keramickou podlahou, elektrickými žaluziemi a sítěmi proti hmyzu, klimatizací s funkcí vytápění zaručující celoroční užívání a energetickou třídu A+. Dostupné venkovní parkování doplňují soukromé garáže a sklepní kóje. Každá budova má kamerový systém pro maximální jistotu a bezpečí. Budova je postavená ze seizmicky odolné, betonové konstrukce. Penthousy nabízí podlahové topení, solární panely pro ohřev teplé vody, a vlastní přístup na střešní terasu.

Termín výstavby
Předpokládaný termín dokončení je stanoven na leden 2025.

Zaujala Vás tato nabídka? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku nemovitostí v Chorvatsku. Kontaktujte nás!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.