Prodej bytu 4+kk, Torrevieja, Španělsko, 96 m2

Torrevieja, Španělsko

5 916 520 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaTorrevieja, Španělsko
IDF14088
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná82 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha96 m2
Terasa

Origo partneři

Popis

Prodej moderního bytu 4+kk s přímým výhledem na moře v Alicante na pobřeží Costa Blanca, Španělsko. Nabízíme k prodeji krásný byt o rozloze 96,96 m² s celkovou obytnou plochou 82,40 m², který se nachází v přízemí dvoupatrové budovy v oblíbené lokalitě Alicante, pouhých 2000 metrů od nádherné pláže. Tento apartmán nabízí neuvěřitelnou kombinaci vynikající polohy a luxusního bydlení.

Apartmán bude dokončen v roce 2025 a je perfektní volbou jak pro trvalé bydlení, tak i rekreační pobyty či jako investiční nemovitost. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, 3 ložnice, koupelnu a velkou terasu o rozloze 28,25 m² s fascinujícím výhledem na moře – ideální místo pro relaxaci a vychutnání si španělského slunce.

Byt je částečně vybaven moderními technologiemi, včetně telefonní a internetové přípojky, a k dispozici je vlastní parkovací místo přímo u objektu. Klidná lokalita v Alicante, kombinovaná s blízkostí pláže, poskytuje klid a pohodu, zároveň jste ale v blízkosti centra města a jeho veškerých služeb.

Milovníci golfu si zde přijdou na své, protože apartmán se nachází v blízkosti několika prestižních golfových hřišť. Tento region je vyhlášený svými skvěle udržovanými golfovými areály, kde si můžete užít hru po celý rok díky příjemnému středomořskému klimatu. Pro vášnivé golfisty je tato lokalita doslova rájem!

Komplex zahrnuje společný bazén, ideální pro osvěžení v horkých letních dnech. V okolí najdete bohatou občanskou vybavenost, sportovní zařízení a výbornou dopravní dostupnost.

Díky své výjimečné poloze u moře a blízkosti golfových hřišť je tento byt ideální nejen pro osobní potřebu, ale také jako skvělá investiční příležitost.

Pokud hledáte nemovitost s fantastickou dostupností k moři a rádi byste si užívali život v krásném prostředí Costa Blanca, kontaktujte nás! S naším týmem MOJE NEMOVITOST U MOŘE vám pomůžeme s celým procesem od koupě až po správu nemovitosti.







Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk.