Prodej bytu 5+kk, Brno, Červený kopec, 179 m2 (ID: 1447501)

Červený kopec, Brno

Cena na vyžádání

Cena vč. provize a právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaČervený kopec, Brno
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná179 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha179 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Terasa

Origo partneři v Brně

Popis

Web nemovitosti:
https://www.financero.cz/byt-5kk-v-brn%C4%9B-na-%C4%8Derven%C3%A9m-kopci

V Brně není mnoho nemovitostí, jako je tato. Byt s vynikající dispozicí, vysokými stropy, kousek do centra i do přírody, situovaný tak, aby poskytoval soukromí a pohodlný život.

Červený kopec je jedna z nejžádanějších lokalit v Brně. Je skvělý pro rodinné bydlení - škola i školka jsou za rohem, v okolí je možnost spousty aktivit jak pro děti, tak pro dospělé. Kousek od bytu se nachází Kamenná kolonie s nezaměnitelnou atmosférou, za pár minut jste v lese či u řeky a jako bonus máte i vyhlídkové místo na ohňostroje na Špilberku.

Dispozice bytu je 5+kk - nicméně hlavní prostor s kuchyní je natolik velkorysý, že zde najdete velkou kuchyni, jídelnu, obývací pokoj a pracovnu. Spolu se čtyřmi ložnicemi a dvěma koupelnami tak vlastně máte byt spíše 7+kk. Vše na 142 m2, ke kterým náleží 37 m2 terasy doslova v korunách stromů. Parkování zajišťuje parkoviště buď vedle budovy za závorou nebo přímo před domem v rámci pronájmu od soukromníka nebo je možnost parkovat v modrých zónách.

Byt samotný se nachází v komplexu Rustikal. Byl vybudován před 16 lety a navržen architektem. V posledních letech v bytě probíhala modernizace - nové podlahy v hlavní místnosti, nová koupelna, nové střešní okno, proběhla renovace eurooken, kuchyňské linky a vnitřních omítek. Původní jsou plovoucí podlahy v pokojích, terasa a také malá koupelna. Terasa je pokryta částečně teakovým dřevem a částečně betonovou stěrkou.

Zveme Vás tímto k prohlídce tohoto krásného bytu - cena nemovitosti je k jednání, proto pokud se Vám byt líbí, neváhejte se ozvat a po prohlídce učinit nabídku :)

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 5+kk v Brně.