Prodej rodinného domu, Hřensko, 400 m2

Hřensko

12 400 000 Kč
Hypotéka od 59 095 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHřensko
IDPS432024
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná400 m2
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy164 m2
Plocha nemovitosti3222 m2

Origo partneři v Hřensku

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

V exkluzivním zastoupení si vám dovolujeme nabídnout rodinný dům, v současné době využívaný a provozovaný jako pension, v malebné obci Mezná, v národním parku České Švýcarsko. Ať už hledáte dům k rekreaci na klidném místě, uprostřed krásné přírody, nebo chcete provozovat malý penzion, je tato nemovitost ideální volbou.
Pro turisty je Mezná význačná nejen z důvodu krásné lidové architektury, ale také jako výchozí cíl k oblíbeným soutěskám řeky Kamenice, k Divoké a Tiché soutěsce. Prochází zde naučná stezka a je to jedna z mála obcí přímo na území Národního parku České Švýcarsko. Obec Hřensko je vzdálená 4 km, Mezní Louky 1,5 km, procházka na Pravčickou bránu zabere 50 minut. Vzdálenost do Bad Schandau 15 km, Drážďany 50 km.
Jedná se o třípatrový dům s velkým pozemkem a výhledem do údolí. Pod domem bývala obora pro zvěř, včetně dvou krmelců, nad domem je zahrada a venkovní posezení, vedle domu pergola s krbem, která je kompletně podsklepená.
V prostředním patře je kuchyně, společenská místnost s barem a krbovými kamny, na chodbě toaleta s umyvadlem a prosklená terasa.
V horním patře jsou 3 samostatné pokoje, všechny s vlastním sociálním zařízením, jeden čtyřlůžkový a dva dvoulůžkové. Z horních chodby je přístup na druhou terasu. Další dvoulůžkový pokoj je ve spodním patře, s vlastním vstupem zvenku. Ve spodním patře je dále sklep a úložné prostory.
U silnice jsou k domu 3 parkovací místa, pěší přístup je po pěšině dolů k domu, přístup autem je možný po obecní cestě.
Dům je napojen na elektřinu, má vlastní čističku, topení je elektrické.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hřensku.