Prodej bytu 3+kk, Litvínov - Horní Litvínov, Koldům, 67 m2 (ID: 1468207)

Koldům, Horní Litvínov

1 650 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právního servisu poskytnutého advokátní kanceláří
Hypotéka od 7 863 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKoldům, Horní Litvínov
ID00076
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná60 m2
Patro5. z 11
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíDružstevní
Podlahová plocha67 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Lodžie
Výtah
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Litvínově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme k prodeji mezonetový byt s dispozicí 3+kk s lodžií s celkovou výměrou 67,31 m2. Byt se nachází v 5. patře budovy s několika výtahy.
V 1. Podlaží bytu se nachází předsíň, komora, samostatné WC, kuchyňský kout a obývací pokoj se vstupem na lodžii. Ve 2. podlaží bytu se nachází dva neprůchozí pokoje a koupelna. Dům je v čistém, udržovaném stavu s elektronickým vstupem do domu a do jednotlivých podlaží.
Byt je po celkové rekonstrukci. Nové štuky a malba, nová elektroinstalace, vodovod a kanalizace. Zbroušené parkety, nová dlažba a vinyl, nové obklady. Vyměněny zařizovací předměty, interiérové dveře. Do kuchyně je zvětšený vstup, nová kuchyňská linka s troubou a varnou deskou , digestoř má odvětrání do VZT. Schodiště má restaurované stupně. V komoře lze napojit pračku a sušičku.
Zbývají zalištovat podlahy, instalovat přechodky a v koupelně připojit žebříkové topení. V kuchyni chybí osvětlení kuchyňské linky.
V přízemí domu jsou potraviny, autobusová zastávka před domem. V boku domu koupaliště. Za domem dětské hřiště, workout hřiště, venkovní posilovna, tenisové kurty s restaurací, sportovní hala. V blízkosti základní škola, kino Citadela a veškerá škála obchodů.
Poplatky družstvu (nájemné): 4.500,- Kč/měsíc

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Litvínově.