Pronájem rodinného domu, Přezletice, Pod Vinoří, 165 m2

Pod Vinoří, Přezletice

55 000 Kč
/za měsíc
+ služby 7.000,- / měs. ( voda, elektřina, internet základ )
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPod Vinoří, Přezletice
ID358
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná165 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy126 m2
Plocha nemovitosti415 m2

Origo partneři v Přezleticích

Popis

Moderní dům 5+kk přímo vedle lesa (Ctěnický háj) na samotné hranici Prahy, část Praha - Vinoř a Přezletic.

Velmi pěkné místo, bez další výstavby, v rámci projektu park, sadové úpravy a dětské hřiště. Orientace na JV a JZ.
Slunný a světlý interiér. Pěšky do 7 min na bus, busem do 15 min na metro „C“ a do 12 min na vlak - Satalice.
V Přezleticích nová základní škola, školka po modernizaci. Lokální služby v místě, ve Vinoři, pekárna, cukrárna, květiny, papírnictví, smíšené zboží, hospody, minimarket, Billa, DM a jiné drobné.

Měsíční nájemné 55.000,- + 7.000,- zálohově služby ( voda, elektřina, internet ). Nájemní smlouva na 1 rok s možností prodloužení, smlouva na 2-3 roky je možná, max. 5 let. Inflační doložka.
Po nájemci požadujeme pojištění odpovědnosti a domácnosti.
Jistota 110.000,-
Odměna RK 30.000,-.
K dispozici od 1.10.2024.

Při poptávce budete požádání o vyplnění stručného Dotazníku, rádi bychom se dozvěděli něco o Vás. Vše ukážeme, vysvětlíme, nezlobte se, svěřujeme dům v hodnotě 20mil. . Reference vítána, není podmínkou.

Údržba zahrady jaro / podzim a zavlaž. systému v ceně nájmu. Nájemník provádí sekání a běžnou údržbu zahrady a domu.

Dům dokončen v 052024, nyní připraven pro 1. nájemníka. Vybaven kuch. linkou vč. spotřebičů, int. světla, skříňky v koupelnách, zrcadla, ext. světla, šatní skříň ve vstupu, šatní skříně v dětských pokojích 2x.

Energeticky mimořádně úsporná budova, třídy A. Kompaktní tepelné čerpadlo se zásobníkem TUV 235l, rekuperační jednotka/automatické větrání, podlahové teplovodní topení, možnost pasivního chlazení podlahou, předokenní hliníkové žaluzie dálk. ovládané, okenice v 2NP manuálně ovl., stejně tak brána, branka s el. magnet. zámkem propojena s Loxone a videotlf, vzdálený obraz i odpovídání přes smartphone.

Garáž 23,5m² pro 1 auto, wallbox (bez FVE), vhodné pro plug-in-hybrid auta, přístup na pozemek i do závětří z garáže. Další parkování před garáží, případně před domem.

1NP vstupní chodba, komora, koupelna se sprchou a wc, obývací pokoj 40m² s kuchyní, v obytné části kuchyně velký bench/stůl pro stolování, místo pro potkávání celé rodiny, dále pracovna/ nebo hostinský pokoj 7,5m², v exteriéru jedna terasa zastřešená pro menší sezení a druhá terasa pobytová do zahrady.

2NP 2 dětské pokoje á 14m² s galeriemi +4m² (2 úrovně), ložnice se šatnou a vlastní koupelnou celkem 20m² se sprch. koutem a wc, samostatné WC a koupelna s vanou a oknem.

Zahrada
Travnatá plocha, okrasný záhon, zahradní domek, automatická závlaha ovládaná vzdáleně a pomocí meteo stanice. Napojena na dešťovou nádrž 5m3.

Systém Loxone, chytrá domácnost, aplikace pro ovládání světel, EZS, žaluzií, videotelefonu, topení, chlazení a TUV (i vzdáleně). Kamerový systém. Aktivován základní tarif internetu poskytovatele CZ. NET, nájemník si aktivuje dle svého výběru tarif pro sledování TV, tedy iPTV a balíček programů. Pokud by byl požadavek, lze připojit dům na PCO.
Jinak světla i topení lze ovládat i analogově z domu. Nebojte se toho.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!