Pronájem rodinného domu, Šestajovice, Blatouchová, 180 m2

Blatouchová, Šestajovice

42 000 Kč
/za měsíc
+ poplatky (elektroměr a vodoměr se převádí)
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBlatouchová, Šestajovice
IDN38864
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná180 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha180 m2
Plocha nemovitosti780 m2
Garáž

Origo partneři v Šestajovicích

Popis

Exkluzivně nabízíme pronájem kvalitní novostavby RD 5+kk, 180m2, zahrada 780m2, Šestajovice okr. Praha - východ. RD se nachází v klidné zástavbě nových rodinných domů v obci Šestajovice u Prahy. RD je postaven z kvalitních materiálů a s citem pro detail. Ideální dispozice 5+kk přízemí: prostorný obývací pokoj s kompletně vybavenou kuchyní a krbem, pokoj pro hosty, technická místnost kde se nachází plynový kotel a bojler pro ohřev vody, koupelna se sprchovým koutem, předsíň a garáž.
1. patro: 3x samostatná ložnice, balkon, velká koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC. RD se nabízí částeně vybavený nábytkem a spotřebiči viz. foto! RD bude k dispozici od 30.11, prohlídky jsou možné po dohodě kdykoliv.
Cena: 42.000Kč + poplatky (voda, elektřina, plyn, odvoz odpadu). Elektroměr a plynoměr se převádí na nájemce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu rodinných domů v Šestajovicích (okr. Praha-východ).