Prodej rodinného domu, Sulice, Osiková, 193 m2 (ID: 1477920)

Osiková, Sulice

26 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 128 626 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOsiková, Sulice
ID0824MK002
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná253 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha193 m2
Plocha nemovitosti1237 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Sulicích

Popis

Nabizime Vám ke koupi nadstandardně vybavenou novostavbu z roku 2017 - rodinný dům typu bungalov s krásnou zahradou a bazénem. Nachází se v obci Sulice, části Želivec. Pozemek o celkové velikosti 1237 m2 nabízí kromě vzrosté zahrady zastřešený nerezový bazén (6x3x1,5m) s vířivou lavicí, dětské hřiště a zastřešenou terasu se screenovými roletami. Samozřejmostí je závlahový i kapkový systém, robotická sekačka a podzemní nádrž na dešťovou vodu.
Dům má nízké provozní náklady díky solárním panelům na střeše a termickým kolektorům pro ohřev teplé vody. Bonusem je systém chytré domácnosti Loxone, kterým efektivně ovládáte dům na dálku. Dům je opatřen zabezpečením a kamerovým systémem.
Okna jsou rovněž nadstandardní - bezúdržbový hliník zvenku a krásné přírodní dřevo zevnitř, v obývacím pokoji navíc HS portal propojující obývací pokoj se zastřešenou terasou (13 m2) a zahradou. Na všech oknech jsou venkovní rolety. Výhodou domu je i prostorná dvojgaráž (43 m2) s elektronabíječkou a navazující sklad s přímým východem na zahradu (5 m2).
Dům je koncipován sice jako 4+kk, ale kromě obytných místností nabízí další prostory nezbytné pro chod domácnosti - místnost určenou pro praní a sušení prádla, sklad v klidové části domu, šatnu v zádveří, spíž u kuchyně, sklad u garáže. Jádro domu tvoří prostorný obývací pokoj s krbem a jídelnou (38 m2), navazující otevřenou kuchyní se špíží (celkem 16 m2). V klidové části domu je samostatná rodičovská část, kterou tvoří ložnice (13 m2) s vlastní prostornou šatnou (6 m2) a en-suit koupelnou se sprchovým koutem a saunou (9 m2). Dále v klidové části domu naleznete dětské ložnice (každá 13 m2), další koupelnu s vanou i sprchovým koutem (9 m2) a samostatné WC (2 m2).
Obec Sulice se rozkládá asi 23 km jihovýchodně od centra Prahy a 11 km jihozápadně od Říčan. Obec nabízí kompletní občanskou vybavenost - Gymnázium a Základní školu Sulice, MŠ, obchody LIDL a Tesco, dětská hřiště, sportovní centrum, restaurace, obecní úřad. Další občanská vybavenost se nachází v nedaleké Jesenici u Prahy nebo Kamenici.Okolí je protkáno mnoha cyklostezkami, např. cyklostezka krajem Josefa Lady. Vyrazit můžete také do blízké Přírodní rezervace Hornopožárský les a Velkopopovicko. Do15min jízdy autem naleznete zimní středisko Chotouň s lyžařským svahem. Výborná dopravní dostupnost - do10min. napojení na Pražský okruh a D1.
Zastávky autobusu č. 335, 337 a 339 směr Budějovická - do 30min jízdy.
Doporučuji prohlídku tohoto nadstandardně řešeného domu s krásnou zahradou a bazénem. Pro více informací mě kontaktujte kdykoliv.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Sulicích.