Prodej rodinného domu, Praha - Újezd nad Lesy, Polepská, 225 m2 (ID: 1479237)

Polepská, Praha - Újezd nad Lesy, Praha 9

24 000 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK, právního a hypotečního servisu
Hypotéka od 114 377 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPolepská, Praha - Újezd nad Lesy, Praha 9
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná225 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha225 m2
Plocha nemovitosti768 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivní prodej novostavby RD 5+kk, Polepská ul., Praha 9 - Újezd nad Lesy.

Dispozice domu je znázorněna na půdorysech v obrázkové části inzerce a je ji možno shlédnout i ve virtuální prohlídce (matterport). Podlahová plocha domu činí 225 m2, pozemek celkem 768 m2. Nemovitost byla zkolaudována v červenci 2024. Veškerá projektová dokumentace včetně TZ je k dispozici u makléře nabídky. Dům splňuje nejnáročnější technické požadavky, všechny použité technologie a materiály jsou na špičkové úrovni (tepelné čerpadlo, podlahové topení v celém domě, bezfalcové dveře, kvalitní sanita, obklady a dlažby, kuchyňská linka se všemi běžně používanými spotřebiči, dálkově ovládané vjezdová brány, kamerový systém, příprava na FVE apod.). Nejdůležitější devízou nemovitosti je však naprosto bezpečné bydlení v těsné blízkosti Klánovického lesa v jedné z nejžádanějších lokalit na východním okraji hlavního města Prahy.

V městské části Újezd nad Lesy jsou veškeré služby, školy, školky, lékaři, nákupní možnosti apod.. Stanice MHD 100 m, vlakové spojení na Masarykovo i Hlavní nádraží v centru Prahy 19 minut. Klánovický les s množstvím turistických tras i cyklostezek, v okolí je rovněž několik golfových hřišť.

Nemovitost byla projektována a stavěna k vlastnímu bydlení, majitel stavbu pravidelně dozoroval. Rozhodnutí o prodeji bylo z rodinných důvodů učiněno měsíc před kolaudací.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9.