Prodej rodinného domu, Praha - Čakovice, Třtinová, 213 m2

Třtinová, Praha 9, Čakovice

16 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 77 681 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTřtinová, Praha 9, Čakovice
IDJ10403
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná131 m2
Patro2. z 2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy160 m2
Podlahová plocha213 m2
Plocha nemovitosti584 m2
Plocha zahrady302 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaVodovod, Studna
Topné tělesoRadiátory
Zdroj topeníPlynový kotel
Zdroj teplé vodyElektrokotel
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

V zastoupení majitele jsme pro Vás připravili jedinečnou příležitost ke koupi rodinného domu na Praze 9 - Čakovice.
Prohlídkový den je plánovaný na sobotu 26.10.2024 od 14.00 – 16.00 hod. Je potřeba se spojit s makléřem a domluvit si konkrétní hodinu prohlídky.
Jedná se o koupi domu pro ty, co mají podnikavého ducha a chtějí spojit své podnikání s vlastním bydlením, nebo pro ty, co hledají zajímavé příležitosti. Jedná se o samostatný rodinný dům s celkovou podlahovou plochou 213 m² včetně přístavby k podnikání, která byla využívaná jako kadeřnictví a která má vlastní branku a vlastní přístup z ulice.

Dále tento dům je koncipovaný tak, že má dvě patra, kde jsou samostatné bytové jednotky a je možné buď
- v jednom z pater bydlet a druhé patro pronajímat
- nebo pronajímat obě patra a to dvěma různým nájemníkům
- nebo si prostě užívat bydlení celého domu pro sebe.

V dolním patře (2+1) se vstoupí do chodby s dřevěným schodištěm a vstupem rovnou do garáže a suterénu. Dolní patro nabízí obývací pokoj, ložnici, samostatnou kuchyni, koupelnu s vanou, která má trysky a wc a zímní zahradu. Ze zimní zahrady je vstup do přístavby k podnikání a druhými dveřmi do zahrady.

Do horního patra (2+kk) s terasou se jde dřevěným schodištěm s velkým oknem. Horní byt nabízí zádveří, kuchyňský kout, koupelnu se sprchovým koutem, obývací prostor, ložnici a prostrornou terasu na kterou se vchází z obývací části.

Pozemek má plochu 584 m². Vytápění lze přepínat z elektřiny na plyn a opačně. Teplá voda je zajištěna elektrickým bojlerem na 129 litrů.

Na zahradě je kromě přístavby k podnikání (využívané jako kadeřnictví), pergola, skleník, studna, a upravená zahrada se vzrostlými ovocnými stromy. Dům samotný je na výborném místě nedaleko od autobusové zastávky směrem na metro Letňany.
Samotná zahrada je dostatečně velká pro volné chvíle a přesto údržba nezabere mnoho času. Dům je napojen na kanalizaci, obecní vodovod a elektriku. Parkovat lze na vlastním pozemku před garáží (1 auto) a v garáži (2 auta). Parkovat lze i na ulici, nejsou zde parkovací zony. Pod domem je suterén (velký sklep a bývalá kotelna).
Dům se nacháhzí v klídné části Čakovic s rodinnou zástavbou, poblíž Čakovického zámku. Do budoucna se počítá s prodloužením linky metra "C" z Leťnan do Čakovice.
Dům lze financovat hypotečním úvěrem, se kterým vám rádi pomůžeme.
Na e-mail, který uvedete ve formuláři vám do 15 minut pošleme více informací. Zkontrolujte si, prosím, i složky "Spam" a "Nevyžádaná pošta".
Energetický průkaz PENB bude brzy zpracovaný.

Těším se na případnou společnou prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9.